Hashajtóval való súlyfenntartás lehetséges?
Sziasztok! Nagyon nem szeretnék hízni, és nagyon kell a segítségetek!
Szóval ugye nem rég volt Mikulás és rengeteg édességet és csokoládét kaptam. Nagyon megszeretném enni őket, viszont félek, hogy hízni fogok. Arra gondoltam, hogy addig ameddig ezeket az édességeket nem eszem meg, és ameddig az ünnepek nem telnek el addig hashajtót szednék.
Szerintetek ez így lehetséges lenne, hogy ne hízzak?
Többször egyel keveset ennyi
Ehetsz csokit is hisz úgyis mozogsz
Vagy mozogj többet ha bűntudatod van és probléma megoldva és nem fogsz hízni
Ne koplalj mert éhség rohamaid lesznek és hirtelen eszel rengeteget.
Sajnos a tiktok miatt trendi lett az evészavar mostanság, újra, ami nagyon szomorú. Ugyanúgy romanticizálva van, mint 10 éve tumblr-ön, amikor még én voltam tini. Nekem is van tiktokom, recepteket szoktam nézni főleg, de ha egészséges recepteket keresel, egy idő után automatikusan jönnek a burkolt evészavarral rendelkező lányok videói, akik nem feltétlen tudják, hogy azok, de rettentő keveset esznek, és rettegnek a hízástól. Még rám is hatással vannak gyengébb napjaimon, nemhogy egy tinédzserre, aki azt látja, hogy a 40 kilós lány csak 4 szelet répát meg egy kis hummuszt rágcsál el nehogy hízzon. Baromi káros az egész sajnos. :(
Kérdező, ez semmiképp sem jó ötlet, ráadásul elrontod az egész karácsonyi időszakodat (és az utána kövekező hónapokat is) ezzel. Hidd el, nem éri meg így sanyargatni magad. Egyél meg minden nap egy csokit, esetleg kettőt, és minden rendben lesz. És minél előbb kérj segítséget, keress valakit, akivel beszélhetsz, mert ez hosszú távon nem egészséges. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!