Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hashajtóval való súlyfenntartá...

Hashajtóval való súlyfenntartás lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon nem szeretnék hízni, és nagyon kell a segítségetek!

Szóval ugye nem rég volt Mikulás és rengeteg édességet és csokoládét kaptam. Nagyon megszeretném enni őket, viszont félek, hogy hízni fogok. Arra gondoltam, hogy addig ameddig ezeket az édességeket nem eszem meg, és ameddig az ünnepek nem telnek el addig hashajtót szednék.

Szerintetek ez így lehetséges lenne, hogy ne hízzak?

2021. dec. 7. 13:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
86%
Jól ebaxod a bélflórád. De azért csak egyé ricinusolajjal.
2021. dec. 7. 16:59
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Oszd el több napra inkább, és naponta egyél meg belőlük mondjuk 200 kcalt.
2021. dec. 7. 17:53
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Többször egyel keveset ennyi

Ehetsz csokit is hisz úgyis mozogsz

Vagy mozogj többet ha bűntudatod van és probléma megoldva és nem fogsz hízni

Ne koplalj mert éhség rohamaid lesznek és hirtelen eszel rengeteget.

2021. dec. 7. 19:44
 34/39 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! Én most saját magamból fogok ki indulni. Én meg értelek teljesen hisz én is ebben voltam 1 éve. Tudom ilyenkor akármit mondd az ember hiába.. Majd magadon meg tapasztalod! Énis hashajtoztam plusz hanytattam magam (akkor is ha nem ettem olyat amit nem kellet volna egy cézár salátát is kifostam mar bocsánat. És hogy meg erte e? Hahaaa. Igen fogytam de csunya voltam a sok hashajtótol annyira fájnak még most is a beleim hogy sokszor a falat kaparom. 1héten egyszer van székletem ha most beveszek valami székletlazítót attol is gorcsolok van hogy már nem is hat semmi. Pedig nem dietazok mar nem akarok fogyni! Ja és vissza jott minden leadott súly egyértelmű ahogy elkezdtem napi 2X enni nem egyszer.
2021. dec. 8. 08:47
 35/39 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos a tiktok miatt trendi lett az evészavar mostanság, újra, ami nagyon szomorú. Ugyanúgy romanticizálva van, mint 10 éve tumblr-ön, amikor még én voltam tini. Nekem is van tiktokom, recepteket szoktam nézni főleg, de ha egészséges recepteket keresel, egy idő után automatikusan jönnek a burkolt evészavarral rendelkező lányok videói, akik nem feltétlen tudják, hogy azok, de rettentő keveset esznek, és rettegnek a hízástól. Még rám is hatással vannak gyengébb napjaimon, nemhogy egy tinédzserre, aki azt látja, hogy a 40 kilós lány csak 4 szelet répát meg egy kis hummuszt rágcsál el nehogy hízzon. Baromi káros az egész sajnos. :(

Kérdező, ez semmiképp sem jó ötlet, ráadásul elrontod az egész karácsonyi időszakodat (és az utána kövekező hónapokat is) ezzel. Hidd el, nem éri meg így sanyargatni magad. Egyél meg minden nap egy csokit, esetleg kettőt, és minden rendben lesz. És minél előbb kérj segítséget, keress valakit, akivel beszélhetsz, mert ez hosszú távon nem egészséges. :(

2021. dec. 8. 09:34
 36/39 anonim ***** válasza:
70%
Biciklizz el a cigànysorra és add oda a gyerekeknek az összes csokidat.
2021. dec. 8. 12:02
 37/39 anonim ***** válasza:
68%
Igen.
2021. dec. 8. 12:22
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Elárulnád milyen idősen vagy hány centi és hány kiló?
2021. dec. 8. 20:42
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat hashajtóztam régebben nagy kajálások után, nem ért semmit. A cukor hamar felszívódik, úgyhogy csokira pont nem jó ez a megoldás.
2021. dec. 9. 14:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!