Hashajtóval való súlyfenntartás lehetséges?
Sziasztok! Nagyon nem szeretnék hízni, és nagyon kell a segítségetek!
Szóval ugye nem rég volt Mikulás és rengeteg édességet és csokoládét kaptam. Nagyon megszeretném enni őket, viszont félek, hogy hízni fogok. Arra gondoltam, hogy addig ameddig ezeket az édességeket nem eszem meg, és ameddig az ünnepek nem telnek el addig hashajtót szednék.
Szerintetek ez így lehetséges lenne, hogy ne hízzak?
Jó ég, mi van itt a válaszolókkal? Valószínűleg egy elkeseredett testképzavaros tini a kérdező. Miért kell ilyen undorító alpárinak lenni vele? Elég gond neki, hogy így fél a hízástól. Csak gratulálni tudok a megkeseredett barmoknak akik ebben lelik örömük, hogy bántanak valakit csak mert nincs mentálisan a toppon.
Én a nagyon hosszú választ írtam ami remélem segít a kérdezőn. Elég sok diétás dolgot kipróbáltam, ha írsz kérdező adatokat privátban lehet tudok segíteni pár tippel még, illetve, hogy milyen mozgás lenne lehet jó.
Illetve ne aggódd túl a karácsonyt, ilyenkor mindenki hízik kicsit, nincs ebben semmi.
Vagy mi lenne, ha nem egyben ennéd meg az egészet, hanem szépen elosztva? Így nem tudom, milyen élményt okoz, hogy egyben betömöd, elfogyott, cserébe jól megfosatod magad utána, hogy a többi (remélhetőleg normális) táplálékod se szívódjon fel. A hetekig tartó hashajtástól még le is gyengülnél, mert nem a cukor meg zsír menne ki belőled, hanem a víz meg a vitaminok. Ment már neked a hasad betegség miatt? Nekem igen, 2-3 nap után olyan az ember, mint akin átment az úthenger, és csak feküdni tud.
Nincs baj a csokival, én is kaptam, de egyszerre csak keveset eszek belőle. Nem leszek rosszul tőle, tovább tart, és nem kell stresszelni, hogy elhíznék. Tudod, januárban csokimikulást enni sem bűn, nem kell tőle gyorsan megszabadulni....
"De gondolom nagyon fontos azokat a csokimikulásokat bezabálni, szóval hajrá!"
Nem az a baj, hogy bezabálja, hanem az hogy nem lemozogni akarja, inkább fosatja magát.
7: iskolapszichológus...????
Miért nem mersz erről beszélni a szüleiddel, vagy más felnőttel?
bulimiásként mondom, hogy működni fog, de nem szeretnéd elkezdeni, mert nem fogsz tudni leállni vele és teljesen tönkreteszed vele magadat
inkább próbáld meg azt, hogy ha pl van egy miki csokid, amit meg szeretnél enni, akkor ne 10 perc alatt zabáld fel, hanem edd meg több részletben és ne ezzel akarj jól lakni valamint mozogj sokkal többet, menj el futni vagy bármi és akkor ledolgozod amit megeszel
amúgy akik gyűlölködő kommentet írnak kicsit vegyenek már vissza, mert lehet h ezzel rontjátok el a másik hetét és nem tudhatod, hogy lepereg róla vagy testképzavaros lesz miatta
Hát igen, a 16-os nagy igazságot mondott ki!
Kérdező, nyugodtan egyél csokit - és esténként v. délutánonként mozogj egy órát. Fuss néhány km-t, vagy csak tempósan gyalogolj.... Vagy bármilyen más sport is szóba jöhet, amivel felnyomod a pulzusod, és égeted a kalóriákat.
19es vagyok
mikor elkezdtem a válaszom még a 12es volt az utolsó, szóval leírták addigra szépen amit gondoltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!