Csak reggeli étkezés valakinek bevált? Van aki úgy fogyott le?
Vannak, akik OMAD étkezést követnek, aminek meg vannak a bizonyított jótékony élettani hatásai de
1.) nem mindenkinek válik be
2.) először max 12-16 órás böjtöket lehet tartani, nem 24 órásat
3.) nagyon jól ki kell találni, hogy abban az egy étkezésben mi lesz, nem lehet hasraütésszerűen valamit enni ami benne van a kalóriakeretben.
Így, a semmiből ebbe belevágni butaság.
Jó nagy hülyeség napi egyszer túlenni magad, aztán másnap reggelig êhezni. Garantált falási rohamokat okoz, amit rettenetesen nehéz kontrollálni. Így további hízáshoz vezethet.
Napi 3-4 êtkezéssel, egészségesebb ételekkel, mértéktartással, rendszeres mozgással simán le lehet fogyni éhezés nélkül.
én csináltam hasonlót, de nem omadot (napi 1x étkezés) hanem 20 óra nem evés, 4 órás étkezési ablak. pontosan ugyanúgy fogytam vele mint mikor enélkül csak simán tartottam a kalóriakeretem
és ha nem vagy annyira jrátas diétában, tápanyagokban, rost, vitamin stb forrásban, akkor én is azt ajánlom, hogy először 1-2 hté egészséges étkezés, utána 1-2 hét 16-8 időszakos böjt, utána 1-2 hét 20-4 órás böjt és utána lehet kipróbálni. és bizony azt a (pl) 2000 kcalt nem egy egész 32 centis pizzából kell bevinni, hanem annak borzasztó pontosan kitaláltnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!