Milyen ételeket ehetnék dieta alatt reggelire amik főleg édesek?
Nagyon szeretem pl a zabkását, gyakran eszem azt elég sokféle variációban édesen, de jól jönne pár alternatíva. Valamiért nekem reggelire mindig az édes esik jól, szendvicset szalámit szinte soha nem eszek ilyenkor. Esetleg tudnatok bármilyen diétás reggelit ajánlani ami lehetőleg édeskés?
Lehet gyümölcsös azt is nagyon szeretem csak kifogytam az ötletekből. Köszi a segítő komikat előre is !😊
Ha belefér a diétádba, igen remek a vastag banánpalacsinta. 1 tojás, ízlés szerinti mennyiségű banán (pl. egy egész, azt szoktam olvasni receptekben, de én 4-5 dkg-ot használok, mert nekem nem jó túl cukrosan enni s ez is elég), opcionálisan (szerintem kell bele :D) némi rizsliszt vagy zabpehely (én 5 gramm rizslisztet teszek ennyihez), összekevered, kisütöd (kókuszzsírban vagy vajban szoktam, ez utóbbi finomabb, nem kell hozzá sok), szerintem szederrel a tetején a legjobb :D Szegfűszeg, fahéj sem rontja el és pár gramm xilitet is szórok rá, mert más íze van, mint a banánnak, hiába édes mindkettő.
Persze ehetsz almás vékonyabb palacsintát is. A palacsintán sokat lehet módosítani, hogy jobban passzoljon a diétába. Ha csak a kalória számít, akkor pedig mennyiség kérdése.
Sok mikrós süti is van, én ketogén diétában is vígan ettem efféléket, hisz a liszt is könnyen lecserélhető, az édesítés sem probléma, a tojás pedig szinte bárkinek belefér és hozzáadott zsír nélkül is prímán meg lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!