Na valahol itt kezdődik a jó reggeli mi?
itt egy pelda egy vmire valo szalkasito reggelirol. Joetvagyat koszonom.
Tk kenyér 2x
3 szelet sonka
2 light sajt
2dl kokusztej
Zabkása
Zöld tea
Multi votamin, kalcium magnezium
1l víz
1 adag fehérje
54g szenhidrat
61g feherje
14g zsír
12g rost
Az actimel semmit sem ér, csak el kell fogynia, meg én megtehetem iszom. Szal ilyen egy szelet kenyereket nem akarok itt olvasni reggelire vagy elhízottak maradtok.
Aki hánytassa magát és koplal, pont nem szálkásítani akar, hanem fogyni. Te egészen másról pampogsz és okoskodsz, mert ez 2 különfogalom! Pl. én fogyni szeretnék és nekem az 54 g CH baromi sok reggelire, miközben 60g-on vagyok/nap...! Na, szerinted aki hánytassa magát, az mennyit is ért ehhez? Kicsit embernek kell lenni, próbálni megérteni a másikat és nem flegmáskodni!
Jó étvágyat, váljék egészségedre!
1. vagyok: sorry, de változtattál a kiíráson? mert én először olyat olvastam, hogy te a koplalókra és hánytatókra fókuszálsz, most pedig nem látom...(???) Vagy már összekombináltam 2 kérdést.
De amúgy ha így van, hogy bekombináltam egy másik kérdéssel, akkor sorry viszont még mindig érvényes amit írtam. Nem mindegy, hog valaki fogy és nem mindegy h valaki szálkásít!
Oszt zőccség nem terem? Nem rossz, de nem ártana ha 2-3 marék leveles sötétzöld pl sóska, spenót kerülne még arra a szendóra.
Vagy a kókusztejből meg a proteinből csinálj valami növényesebb smoothiet. Fagyasztott eper, málna, barack, menta, banán, meg ilyenek?
A light sajt szép gondolat de lehet több benne a szutyok mint a jóság. Ha ilyen túlcsomagolt lapka sajt, azt felentsd el, azokat régi rohadó sajtokból főzik és utánna tisztítják. 😝
Nem fogok veled osztazni, mert nem éri meg az izomagyad szintjére lesüllyednem :D Nekem nem ez az életem hatalmas problémája ;) Menj dolgozni valamit, hátha lehiggadsz, mert látom téged nagyon érzékenyen érint ez a téma :D
Nyilván ostoba az edzőm, aki hivatalos edző (nem 1-2 napos tanfolyammal, még mielőtt jössz ezzel a bamba szöveggel), több nemzetközi versenyen elért helyezésekkel ;)
Szerencsére minden tökéletes az ellenőrzések során, nő az izomzatom és csökken a testzsírom ;)
6. A kókusztej, protein mellett hol adná ki? Ahhh, ő ért hozzá. Hadd rá.
Egyébként kérdező: Multivitamin és nem Multi vitamin SZAL tanúúúd meg!
"Szal ilyen egy szelet kenyereket nem akarok itt olvasni reggelire vagy elhízottak maradtok." ---> Hú, de félek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!