Na valahol itt kezdődik a jó reggeli mi?
itt egy pelda egy vmire valo szalkasito reggelirol. Joetvagyat koszonom.
Tk kenyér 2x
3 szelet sonka
2 light sajt
2dl kokusztej
Zabkása
Zöld tea
Multi votamin, kalcium magnezium
1l víz
1 adag fehérje
54g szenhidrat
61g feherje
14g zsír
12g rost
Az actimel semmit sem ér, csak el kell fogynia, meg én megtehetem iszom. Szal ilyen egy szelet kenyereket nem akarok itt olvasni reggelire vagy elhízottak maradtok.
#18-as.
Már mitől lenne egész nap magasan az inzulin szintem? ☺
Fehérjétől? Meg a minimális szénhidráttol?
Se fehérliszt se cukor nincs az étrendemben,a napi 6 étkezés pedig nem engedi az ingadozást,folyamatosan szinten tart. Biztos rosszul rakták össze ezt a szálkásító étrendet nekem,mert ezt a maradék 3-4kg-ot ha meg gebedtem sem tudtam lefelé mozdítani ezzel meg könnyedén megy ☺ Sőt,ez a kajamennyiség még sok is nekem,nem vagyok éhes az étkezések között,nincsenek falás rohamok,nincs sóvárgás édesség után. De ezt ugye mindenki saját maga tapasztalja meg,hogy neki mi-, és hogyan jó. Nincs 2 egyforma ember ☺ A halat pedig nem igazán szeretem .
Másként tudtam,most rá is kerestem.
"A fehérjék fogyasztása anyagcsere egészségeseknél – az inzulin és glukagon elválasztás finoman összehangolt serkentő hatásának köszönhetően – nem növeli a vércukorszintet. Diabéteszeseknél azonban elhúzódó vércukor-emelkedést okoznak, ami 2-3 óra elteltével kezdődik és 5 órán túl is tarthat."
De egyébként pont szálkásítás miatt kaptam ezt az étrendet. Annyiban jónak érzem,hogy sose vagyok éhes,sokszor úgy kell leerőltetnem a kaját.Édességet nem kívánom,pedig csokifüggő vagyok. És ami számomra legmeglepőbb volt,nem vagyok fáradt. Jó most kicsit igen,mert 2 hete heti 3-szor járok terembe,és kezdésként sem akartam kicsi súlyokkal ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!