Na valahol itt kezdődik a jó reggeli mi?
itt egy pelda egy vmire valo szalkasito reggelirol. Joetvagyat koszonom.
Tk kenyér 2x
3 szelet sonka
2 light sajt
2dl kokusztej
Zabkása
Zöld tea
Multi votamin, kalcium magnezium
1l víz
1 adag fehérje
54g szenhidrat
61g feherje
14g zsír
12g rost
Az actimel semmit sem ér, csak el kell fogynia, meg én megtehetem iszom. Szal ilyen egy szelet kenyereket nem akarok itt olvasni reggelire vagy elhízottak maradtok.
Hm... az én "muszáj" étrendem ,igaz egész napos. 6 étkezés. 1.10dkg cs.mell,20dkg.párolt zöldség,2.protein tumix ,10gr mandula,3.10dkg.cs.mell,20dgk párolt zöldség,4.10dkg.csmell,10dgk párolt zöldség,5.protein turmix,10g kesudió vagy 1.tk.olivaolaj,6.10dkg.csmell,10dkg párolt zöldség. Nem túl változatos,de hatásos 😁
57kg/n
Ha nem az ízéért eszed hanem hogy fogyj és hogy egészséges is maradj akkor először is a szeletelt sonkát dobd ki a p*csába a kenyeret is ha nem teljes kiőrlésű. A vitaminod is ha szintetikus. Sőt a lightos sajtod is biztos ami biztos. Ink egyél teljes kiörlésű toast pirítóst tojással és 100% os mogyoróvajjal. A többi maradhat.
17-es te is túltolod a biciklit.
Nem kell egyfolytában napi 3 szor - 4 szer csirkét zabálni van más fehérje forrás is pl lazac és szénhidrátot is lehet enni ha edzel is valamit akkor meg főleg mivel az adja az energiát főleg. A fehér lisztet és cukrot kéne csak kerülni. Továbbá gyümölcsöt se látok az étrendedben.
Én konkrétan eddig kicsit kevesebb mint 5 hónap alatt 15 kg-t fogytam úgy hogy hetente eszek legalább kétszer saját készítésű (nagy fehérje tartalmú) palacsintát,gofrit,muffint vagy cookie-t stb, + 2-3 gyümölcs naponta.
Arról nem is beszélve ha napi 6 szor étkezel akkor kb egész nap fent van az inzulin szinted azaz akadályozod magad a fogyásban. Gondolom legalábbis hogy fogyózol.
Finom is és hatásos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!