Mit ettél/eszel ma vagy egy átlagos napon? Hány éves vagy milyen magas és hány kg?
Tegnap:
Reggeli: két toast pirítós, vajkrém, lilahagyma, sonka, tükörtojás, mellé paprika, paradicsom, uborka
Tízórai: sós földimogyoró (általában gyümölcsöt vagy zabkását szoktam, de tegnap ezt kívántam)
Ebéd: Basmati rizs, tilápia, brokkoli, kevés light majonéz
Uzsonna: edzés után egy fehérje shake
Vacsora: basmati rizs, tilápia, brokkoli, majo
24/L; 153/71; 80-ról indultam
Általában 4x eszek egy nap, az ilyen 1 narancs meg hasonlók az nekem nem étkezés csak nasi. 10 körül 2-3 pirítós megkenve valamivel, sonkával, zöldséggel, utána 13 és 16 óra körül 1-1 adag főtt kaja, általában leves és nem leves külön, majd este 9 körül még valami, ha maradt főtt akkor az, ha nem, akkor ismét pirítós vagy rántotta, ilyesmi. Napközben lecsúszik még 1-2 gyümölcs, mikor mi van itthon, alma, banán, mandarin általában.
Ma pl. ettem a sonkás pirítóson kívül 1 adag betyárlevest, 1 adag marharagut tésztával, banánt, most mindjárt betolok egy jó szelet áfonyás pitét, aztán megyek edzeni és majd ha hazajövök este megnézem, hogy mi maradt, olyankor a vasszeget is megenném :D de valszeg tonhalat fogok.
31 vagyok, nőstény, 165 cm és 45 kiló körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!