Mit ettél/eszel ma vagy egy átlagos napon? Hány éves vagy milyen magas és hány kg?
-majonézes tojássaláta, virsli
-chillis marhapörkölt, zöldbab és sárgarépa
- lowcarb melegszendvicsek
- 3 kocka diabetikus kávés csoki
- 80g mogyoró
175cm/67kg, nagyobb fogyás végén vagyok bő 2,5 év után. 35 éves vagyok.
Reggeli: zabkása fehérjével, gyümölccsel, olajos magvakkal (mindig valami ilyen variáció, ma meggy és mogyoróvaj volt)
Ebéd: hal (frosta brokkolis) édesburgonyával. Általában csirke valamilyen krumpli/rizs és zöldségkörettel (nem unalmas, mindig máshogy ízesítem), néha valamilyen húsos-zöldséges tk wrap vagy tészta
Nasi: joghurt, chia mag, gyümölcsök. Gyakran ilyesmi az uzsonnám, vagy néha gyümölcs magában vagy magvakkal/mogyivajjal, ha nagyon éhes vagyok, melegszendvics. Édességet ritkán eszek, a cserpes túrórudi a kivétel mostanában, az nagyon bejön, illetve ha a szüleimnél vagyok, anyukám sütijéből is szoktam enni. Két kávét iszok naponta sima másfeles tejjel, mellé néha lecsúszik valamilyen keksz vagy ilyesmi.
Vacsora: tojás tk magvas kiflivel, paradicsommal. Ez is elég tipikus, de sokszor eszek az ebédhez hasonló főételt is, vacsorára általában valamivel kisebb adagban.
153 cm, 50-51 kg. A fogyás nem célom, a súlyommal elégedett vagyok, egy kis izmot viszont még szeretnék magamra szedni.
Reggeli: 50g zabpehely alapú müzli
Ebéd: hús/tofu/bab, zöldségek + rizs/tészta
Uzsonna: mogyoró/házi készítésű puding
Vacsora:
1. gyümölcs, mogyoró, joghurt
2. Fél vagy egész 32 cm pizza (kéthetente kb)
3. Szendvics, zöldségek
4. Ami az ebéd volt
24
110/170
Mai napi kajám:
-Egy szelet baracklekváros kenyér reggelire
-2 kb. 10*10cm-es szelet kenyérlángos ebédre
-Vacsorára maradt egy szelet kenyérlángos, és azt ettem meg.
Általában reggelire 1-2 szelet valamilyen kenyeret eszek, ebédkor eszek főtt kaját, amit főzünk, este meg megint 1-2 szelet valamilyen kenyér általában.
18/F 168cm 69kg
Reggeli: kávé növényi tejjel, házi zabkása (chia maggal, mogyoróvajjal, vegán fehérjével)
Ebéd: vegán zöldborsófőzelék, vegán zöldségfasírttal
Vacsi: még semmi, de nem is vagyok éhes
(Vegetáriánus vagyok, de sokszor vegánul étkezem)
Tegnap:
Reggeli: u.az
Ebéd: sok zöldséges tortilla, borsófehérjés fasírttal
Vacsi: 4-5 zöldséggolyó
29N, 171 cm/51 kg
Nálam mindig változó, ma ezeket ettem:
Reggeli: 2 db sonkás szendvics + espresso
Tízórai: laktózmentes túrós bagyu
Ebéd: 1 tányér zöldségleves, 2 szelet (kb. tenyérnyi) szűzpecsenye, basmati rizs, házi csalamádé
Ebéd után 1 koffeinmentes kávé.
Uzsonna/edzés előtt: 1 (közepes) zöldalma, 1 narancs + 1 cukormentes Monster
(Edzés: 2 óra futás)
Edzés után: fehérjeturmix 1 adag fehérjéből.
Vacsi: tonhalas "burrito" tk. tortillában, pritamin paprikával, kukoricával + egy fejes salátának kb a negyede 😂
Nasi: 1 vaníliás Danone puding és 1 csokis keksz + 1 bögre tea
24/N 166 cm 48-50 kg (versenysportoló vagyok, azért eszek ennyit 😂)
Hogy lehet ennyit enni, mint amit itt esznek :O
Én ettem egy fél adag rántott majat törött krumplival, most este sütöttem sütit, dióval és baracklekvárral, abbol ettem 3 db-ot, vacsorazni töpörtyűt fogok, de később szoktam.
Hétköznap munkaba egy fél marék zabpelyhet szoktam reggelizni tejjel, uzsonnázni meg gyümölcsöt vagy magvakat.
49kg vagyok, 30N, kb. 10 éve ennyi a súlyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!