Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le tavaszig...

Hogyan fogyjak le tavaszig kocogással úgy hogy 25 kg túlsúlyom van?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 18:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mi az a gyulladásfokozó olaj?
2021. nov. 21. 18:00
 22/33 anonim ***** válasza:
Amely aránytalanul sok omega-6-ot tartalmaz az omega-3-hoz képest, ráadásul alacsony a kormozó-pontjuk (hőmérséklet, amelyen füstölni kezdenek). Majdnem mindegyik növényi olaj ilyen. Pontosabb adatok a weben Szendi Gábornál (Tények-Tévhitek).
2021. nov. 22. 01:30
 23/33 anonim ***** válasza:
A #20-as áltudományos butaságait meg legjobban teszed, ha figyelmen kívül hagyod.
2021. nov. 22. 01:32
 24/33 zoltan01balogh válasza:
0%

Minden étkézés előtt menj el futni, de futás után ne egyél.

Ennyi a titok.

Szivesen

2021. nov. 22. 03:55
 25/33 anonim ***** válasza:

23. az áltudományosról nyugodtan levághatod az “ál” előtagot. én ezt tanulom, úgyhogy épp tudományos, nem jó emberrel kezdtél ki. (bár pont a hozzászólásomban nem volt semmi ilyesmi, de ha akarod elmehetünk abba az irányba is).

nem tudom mi az áltudomány abban, hogy a krumplit felesleges kizárni az étrendből, hogy a szénhidrátcsökkentésnek nincs köze a fogyáshoz, ha a fehérjebevitel és a kalóriamennyiség azonos, illetve hogy nincs gyulladásfokozó étel (milyen gyulladásra gondolsz).

ezek nem áltudományos dolgok, hanem tények. nyugodtan cáfold meg őket tudományos alapon, indokold meg, ne csak egy félmondattal, hogy baromság.

2021. nov. 22. 09:43
 26/33 sz.imi válasza:
10 hónap alatt fogytam le 36 kilót. Az étkezésre kell odafigyelni. Sok zöldséget gyümölcsöt is kell enni. Csak sétáltam. A nasit felejtsd el. Egyél helyette gyümölcsöt. A kalóriát is számold. Zabkását egyél.ott is nézzed a kalóriát.
2021. nov. 22. 19:19
 27/33 anonim ***** válasza:
#25-nek: #22 alatt megírtam. Nem fogok ide értekezéseket bepésztelni. Szérum citokinekről nem is hallottál, sem IL-6, TNF-alfa és egyéb gyulladásfokozó "faktorokról", amik termelését valaminek ki kell váltania, és annak egyik forrása az ételben is megtalálható omega-6 zsírsavláncolat. A gyulladás tulajdonképpeni oka a baktériumflóra és a nyálkahártya szimbiózisának felborulása rendszerint a táplálékban összetevőiben megtalálható, a nyálkahártyát károsító molekulák, illetve egyéb életmódfaktorok (dohányzás, alkoholizmus, állandó stressz, depresszió...) miatt. Nem részletezem, mert a jelzett weboldal szakcikk-archívumában szinte mindenre találsz válaszokat.
2021. nov. 23. 22:06
 28/33 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy?

Milyen magas vagy?

Hány éves vagy?

Fiú vagy lány vagy?

2021. nov. 24. 09:27
 29/33 anonim ***** válasza:
27....25-ös vagyok. és mondott olyat a kérdező, hogy PCOS vagy pajzsmirigy-problémája van? egyébként jó lehet ilyen magas lóról feltételezgetni, hogy ki miről hallott vagy nem hallott. nyugodtan lógj tovább a Szendin és ülj a lovon, nem zavarlak tovább.
2021. nov. 24. 13:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Majd lesz neki, ha a tanácsaidra hallgat.
2021. nov. 24. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!