Hogyan fogyjak le tavaszig kocogással úgy hogy 25 kg túlsúlyom van?
Kocogással sehogy, ha az étkezésedre nem figyelsz. Ahogy már fentebb írták, gyaloglással (sem séta, tempós járás) kellene kezdeni, hogy erősödj izomban és keringésben.
A futással kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a "már 3km megy" rendkívül rossz hozzáállás, nem távolságra kellene futni. Hány futás volt az elmúlt héten? Milyen cipőben futsz? Milyen pulzusszámmal?
Szia!
Itt nagyon sokat tudnak segíteni a fogyókúrában! Érdemes elmenni a rendezvényre is személyesen konzultálni a szakemberekkel!
Ne csak futással, járj úszni,
szaunázni is.
Kíméld az izületeidet!
Tészta és cukormentesítsd minden kajádat, és fele annyi mennyiséget egyél csak mint egyébként.
Kocogással inkább ne, egy életre bánná a térded.
Bár dicséretes hogy legalább mozogsz
Egyébként pedig a fogyás 80 százalékban a kaján múlik, tehát nagyon egyszerű: egyél kevesebbet
Ha meg egészséges is akarsz maradni és kevesebb étellel is jóllakni, akkor a szokásos fehérje, komplex szénhidrát, kevés jó zsír, sok zöldség, teljes kiőrlésű pékáruk stb
Nem tudom, hogy írhattam el, de javítva: gyümölcslevet 😜😁
A krumplit és a többi keményítőtartalmú zöldséget (batáta, fejtett babok) is jobb elfelejteni, helyette ajánlom inkább a sütőtök variánsait, sütve-főve-párolva. Az avokádo, a csiperke és egyéb "húsos" gombák is príma megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!