Futás+edzés után mit kéne ennem?
Most például fél 6-kor értem haza a futásból (9km) és utána még 20 percet edzettem. 9 óra után még dolgozni is megyek reggel 6-ig.
Mit kéne ennem futás+edzés után?
Általában heti háromszor megyek és legtöbbször délután. Ha délelőtt megyek akkor 9-kor kezdem a futást majd pedig edzek a kondiparkban.
Az étkezésre jobban oda akarok figyelni viszont nem tudom utána mit kéne ennem. Előtte 2 órával már nem szoktam enni csak vizet inni.
Kb. még 10kg-tól akarok megszabadulni, de ha több megy le az sem baj, van miből.
Ti hogy étkeztek sportolás mellett? Főleg akik diétáznak azoknak érdekelne a napi étkezésük.
Vissza is akarok venni, hogy napi háromszor egyek mert sokszor van olyan, hogy eszek és fél óra múlva megint pedig csak a szemem kívánja.
Mindegy, ami jólesik. Ha éhes vagy egyél, ha nem vagy éhes, nem muszáj. Arra figyelj, hogy a nap folyamán elegendő fehérjét fogyassz, a zsír és a szénhidrát arányát pedig úgy osztod el, ahogy akarod. Ha kevesebb szénhidráttal érzed jól magad, akkor egyél kevesebbet, ha többel, akkor többet, nincs jelentősége, ha a kalóriabevitel azonos.
Persze ha utána még dolgozni is mész, akkor célszerű enni, mert úgyis éhes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!