Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás+edzés után mit kéne ennem?

Futás+edzés után mit kéne ennem?

Figyelt kérdés

Most például fél 6-kor értem haza a futásból (9km) és utána még 20 percet edzettem. 9 óra után még dolgozni is megyek reggel 6-ig.

Mit kéne ennem futás+edzés után?

Általában heti háromszor megyek és legtöbbször délután. Ha délelőtt megyek akkor 9-kor kezdem a futást majd pedig edzek a kondiparkban.

Az étkezésre jobban oda akarok figyelni viszont nem tudom utána mit kéne ennem. Előtte 2 órával már nem szoktam enni csak vizet inni.

Kb. még 10kg-tól akarok megszabadulni, de ha több megy le az sem baj, van miből.

Ti hogy étkeztek sportolás mellett? Főleg akik diétáznak azoknak érdekelne a napi étkezésük.

Vissza is akarok venni, hogy napi háromszor egyek mert sokszor van olyan, hogy eszek és fél óra múlva megint pedig csak a szemem kívánja.

2021. nov. 15. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt és zöldséget lehet enni az edzés után is. És viszonylag sok, azaz 1,5 - 2 liter víz, ásványvíz fogyasztása ajánlott.
2021. nov. 16. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Edzés után én közvetlenül egy fehérje turmixot szoktam inni, meg ha nagyon megterhelő volt, akkor valami gyors szénhidrátot (müzli szelet, banán). Utána 1-2 órán belül hús (csirke, marha, hal) plusz valami szénhidrát forrás (krumpli, rizs, tészta) és valami zöldség. Ha fogyás a cél akkor nyilván célszerű kevesebb szénhidrátot enni, de egy kevésre diéta alatt is szüksége van a szervezetnek (1-2 g/tskg) .
2021. nov. 16. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindegy, ami jólesik. Ha éhes vagy egyél, ha nem vagy éhes, nem muszáj. Arra figyelj, hogy a nap folyamán elegendő fehérjét fogyassz, a zsír és a szénhidrát arányát pedig úgy osztod el, ahogy akarod. Ha kevesebb szénhidráttal érzed jól magad, akkor egyél kevesebbet, ha többel, akkor többet, nincs jelentősége, ha a kalóriabevitel azonos.

Persze ha utána még dolgozni is mész, akkor célszerű enni, mert úgyis éhes leszel.

2021. nov. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!