Sokat ettem es nagyon rosszul vagyok, ittam sosvizet de nem hat. Mit csinaljak?
Miért ittál sós vizet? Attól esetleg szomjas leszel, másra nem jó.
Sétálj, akkor hamarébb javul a helyzet, legközelebb meg figyelj arra, mennyit eszel
Minek a sos viz? :D
Amugy eleg szomoru, hogy emberek meg mindig ide irjak, ha gyomorrontasuk van ahelyett, hogybszakemberhez fordulnanak. De az is jobb lenne, ha meghanytatnad magad ahelyett, hogy ide irod, hogy sos vizet ittal, mert valahonnan a kisujjadbol ezt szivtad ki...
Csinálj egy jó erős limonádét 2 citromból, vagy ennek megfelelő citromléből (cukor nem kell bele sok), és szép lassan iszogasd meg.
Ha a rosszullét azt jelenti, hogy hánysz is, akkor ha „minden kijött”, utána az is segíteni szokott, ha kólát kortyolsz NAGYON LASSAN, tényleg egyszerre csak egy kis kortyot és sokat várj a következőig. Coca vagy Pepsi midegy, csak ne mindenmentes legyen, hanem sima kóla, viszont előtte a szénsavat amennyire tudod, kavard ki belőle, az most nem tesz jót. (Ennek is a savassága a lényeg, mint a citromlének, de a régebben ilyenkor tiltott cukorról is kiderült, hogy jót tesz -- mértékkel.)
Sós vizet meg máskor ne igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!