Mit csináljak, ha nem vagyok elég intelligens a fogyókúrához?
Adva van a napi kalóriakeret és hogy sportoljak, és nem tudom megvalósítani, miközben tisztában vagyok azzal, hogy valószínűleg ezek a korlátok csak a fejemben vannak.
De....
Edzőterembe nem akarok menni hogy kiröhögjenek
Futni nem futhatok mert nem vagyok elég vékony hozzá
Gyorsgyalogolni nem akarok mert utálom ha néznek és bámulnak
Otthon táncolni nincs kitartásom
A másik az étel
Nem bírok egészséges ételeket kitalálni
Volt már régebben hogy étrendet találtam ki magamnak, de nem vettem figyelembe, hogy mitől érzi jól magát ténylegesen a testem, és megbukott az étrend. Egy étrendet szerintem nem lehet anélkül tervezni, hogy mi az, ami az ismerős jó érzést kelti a testedben. S hogyan tervezhetném meg a teljesen új ételekkel, ha nem ismerem azok hatását?
Ha a kalóriakeretet be is tudom tartani, éhes vagyok/leszek/maradok, mert valszeg olyanokat eszek, amik nem laktatnak
Kifogásokon kívül valami más esetleg?
Kezdd el és csináld. Olyan nincs, hogy nem lehet megoldani sem a diétát, sem a sportot. Ne akarj egyszerre mindent, kis lépésekkel, de kezdj hozzá.
Nem kell hozzá okosnak lenni. Hidd el, a tudatos táplálkozás nem agysebészet, főleg kezdő szinten. Arra egy gyerek is oda tudna figyelni, hogy ne egyen édességet, ne zabálja magát pukkadásig és ne cukros löttyökkel fedezze a folyadékbevitelt. Nem kell azonnal teljesen felforgatni az étrendedet, fokozatosan szokj hozzá a dolgokhoz.
De többet nem írok már, hagyom a többieket is érvényesülni :)
De írhatsz nyugodtan.
Nem iszom cukros löttyöket.
De az megnyugtató, hogy azt írod, nem agysebészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!