Szerintetek ez egészséges evés? Egy napra?
táplálkozási gondjaim vannak/voltak és most próbálok kijönni belőle, szóval nem kérek bunkó beszólásokat köszi:)
reggeli(7:00): 2 alma, 4 teáskanál bio áfonyás műzli
tízórai(10:00): 1/2 alma, 1 barack
ebéd(12:30): 1 kornspicz (= magvas kifli)
uzsi(16:30): 2 alma
vacsora(19:00): 2 sz. bio teljes kiörlésű toast kenyér, margarin, 1/2 paprika, 1/2 sárgarépa, 3 levél lolo rosso saláta, 300 gr. bio kefír
Hús hol van ebből? És főtt kaját mikor eszel? Nem, ez egyáltalán nem egészséges! Persze, bőséges, de nagyon egyhangú, nem lehet csak almán élni.
Nézd, én nem mondom, hogy egészségesen eszek, mert sem időm, sem enegiám nincs rá, de eleget, és persze mozgok is mellette rendesen, nekem ma így nézett ki:
Reggeli: 2 szelet almás pite
tízórai: uggyanaz
Ebéd: egy bolti tojássaláta (200 gr) egy tökmagos bucival
vacsi: 2 szenya (vajkrém, sajt, kechup ment zsemlébe)
Hús ebből is hiányzik mára, de legalább fehérjét vittem be, főtt kaja meg elsz holnap vagy holnapután, mikor rászánom magam a főzésre.
22.08-ra
Semmi értelme példálózni egy sokkal rosszabbul felépített étrenddel. Sznhidrát, cukor..., zöldség, gyümölcs, főtt kaja?
A sok almával nekem az volt a gondom, hogy egy idő után szétszedte a gyomrom, ha nem ettem elég szénhidrátot mellette. Javaslom, inkább egyél egy almát és egy kis kekszet hozzá, mert egészségesebb is (szerintem), és jobban is laksz, ha hozzászoksz. A fehérje pedig valóban hiányzik, ami nagyon nem egészséges, ezért a kiflihez ebédre pl simán megehetnél pár szelet felvágottat, csirkemellet például. Amúgy nem rossz, de nem szabad túl sokáig csinálni. Ha ez hosszú távú terved, hogy sokáig minden nap ezt szeretnéd enni, azt nem javaslom. Nekem is voltak problémáim, sőt, cukros is vagyok, ezért nekem éjjel-nappal az orrom alá dörgölik, mi egészséges és mi nem... -.- Blöah.
Neked azért sok sikert! :D
22:10 Nos, idézném magam, előző: "Nézd, én nem mondom, hogy egészségesen eszek, mert sem időm, sem enegiám nincs rá"
Csak azt mondtam, hogy ha már a kérdező egészségesen akar étkezni, akkor egyen valami húst is, az alma nagyon egyhangú, meg fogja unni pát nap alatt. Holnap nálam is lesz jóféle húsleves ebédre sok zöldséggel, csak ma nem jött össze a főzés.
Ez az étrend az igazi plöttyedt testhez a recept.Ahogy írták már,hiányzik a legfontosabb a fehérje.
A reggelid mellé berakhatnál 4 tojást.
A 10 óraihoz egy fehérje szeletet,olyan,mint a csokiszelet.
A kiflibe belerakhatnál egy csirkemellet.
A kenyérre felvágottat.
Lefekvés előtt 2 órával,meg ehetnél túrót édesítővel.
köszi hogy válaszoltatok.
egy-két dolog még: vega vagyok, és 1 éve ezt eszem kb (azóta nem sikerül növelnem az adagot csak 1-2 napra), szóval nem unom az almát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!