30 kilót hány nap alatt tudnék leadni?
Figyelt kérdés
74 kiló vagyok és kiváncsi vagyok 30 kilót mennyi idő alatt lehet leadni ha naponta edzenék és diétás étrendre váltanék?2021. okt. 26. 16:32
1/13 anonim válasza:
Hány centi vagy? Ha csak nem 140-145 akkor a 44kiló kevés.
2/13 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ
pl milyen az anyagcseréd mennyire vagy kitartó stb szóval ezt nem tudjuk csak ennyiből megmondani
de ha azzal számolunk hogy eg hét alatt kb 1 kilót adsz le akkor 30 hét ami kb 210 nap
3/13 anonim válasza:
Mi van??? 44 kiló akarsz lenni??? Az felnőttnek édeskevés.
4/13 anonim válasza:
30 kilót nem napokban, hanem hosszú hónapokban érdemes mérni, de valóban ne akarj 44 kg lenni, az még kifejezetten alacsony nőknek is kevés.
5/13 anonim válasza:
Az attól függ... Milyen magas vagy? 44kg nagyon kevés, kivéve, ha nagyon alacsony vagy.
Ha mégis ideális lenne ez a súly, akkor olyan 210-420 nap.
7/13 anonim válasza:
Mennyi a magasságod? Nem mindegy. Ha pl. 170 centi vagy, és 44 kg a célod, az nagyon kevés nyilván, és nagyon sok időbe telne leadni. De ha pl. 150 centi vagy és 74 kg, akkor szerintem 6-8 hónap az összehozható, de szerintem érdemes kb. 1 évben gondolkodni, mivel a test nem egy gép, kitudja, hogy miképp alakul. Szóval na, szerintem ez eléggé elveheti az ember motivációját, ha kitűzi, hogy pl. 6 hónap múlva ilyenkor 30 kilóval kevesebb lesz, aztán pedig 6 hónap múlva látja, hogy bizony csak 20-at adott le a 30-ból. Szóval na, szerintem érdemes így nagyobb időben gondolkodni, pl. 1 év.
8/13 anonim válasza:
Állítólag 40 nap kell az éhenhaláshoz.
9/13 anonim válasza:
Heti 1 kg az egészséges, azaz 30 hét, vagyis kb 7-8 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!