Mennyi idő alatt szoktál leadni 4-5 kilót?
Figyelt kérdés
Ha betegség/sérülés/stressz/bármi miatt felszalad pár kiló, és elégedetlen vagy.2021. szept. 4. 19:32
3/14 anonim válasza:
2-3 hónap alatt nagyon kényelmesen.
4/14 anonim válasza:
Szigorú diéta és mozgás mellett, mikor életmódot váltottam, az 1. hónapban fogytam 5kgt, aztán már csak 2-3kgt, most már évek után csak havi 1kgt fogyok, de nem sietek sehova:)
5/14 anonim válasza:
Kortól függ. Minél idősebb vagy, annál tovább tart leadni a kilókat.
6/14 anonim válasza:
Látom, nagyon unatkoztok, hogy mindenkit lepontoztok...
7/14 anonim válasza:
Valakit pontozza le a hatost :D
8/14 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Nem mindegy mennyiről fogy az ember 4-5 kilot. Nyilván aki 150cm, 50kg, annak nagyon sok időbe tellik. De aki hasonló magassággal 150kg, annak általában ugyanannyi mozgás mellet, rövidebb idő alatt ugrik le.
9/14 anonim válasza:
146-ról 140-re nem egész 1-hét a 146-ot "üresen" mértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!