Mennyi idő alatt szoktál leadni 4-5 kilót?
Figyelt kérdés
Ha betegség/sérülés/stressz/bármi miatt felszalad pár kiló, és elégedetlen vagy.2021. szept. 4. 19:32
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2021. szept. 5. 14:20
12/14 anonim válasza:
Én augusztusban 2 hét alatt fogytam 5 kg-t ( 51 kg voltam akkor és 46 kg lettem). Nem diétáztam, csak nagyon sok stressz ért.
13/14 anonim válasza:
Sajnos én fordítva vagyok, genetikailag rettentő vézna, egész életemben tömegelni kell, és amit egy év munkájával összeszedek, az a 4-5 kiló garantáltan eltűnik egy hét komolyabb betegség/sérülés/stressz/bármi miatt :(
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most kezdek visszazökkenni a rendes kerékvágásba, én kb. 1 hónappal számolok.
Fú, utolsó, Neked is tök nehéz lehet! Lázas betegen tényleg azonnal az izmok tűnnek el mindig, és azokat nehéz visszaszerezni. Viszont amikor minden okés körülötted, nagyon jól nézhetsz ki az "izomkilóiddal". :)
2021. szept. 9. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!