Időszakos böjtölés 1 nap kihagyása?
Figyelt kérdés
16:8-as módszerrel csinálom az időszakos böjtölést, minden nap de. 11 és du. 7 között eszek, azonban ma szóltak, hogy holnap délelőtt atlétikai versenyre kell mennem.
Ha egy nap ennék reggelit is, aztán este 7-ig ennék, másnap pedig újra 11-kor, tehát egy nap kimaradna, az elrontaná a diétámat? Vagy nem gond?
2021. okt. 20. 10:33
21/24 anonim válasza:
Még annyi, hogyha változtatni szeretnél az étrendeden/életmódodon én azért az alapokkal kezdeném: mozgás, elegendó folyadék, ne cigarettázz vagy igyál alkoholt(csak mértékkel), és minél több egészséges élelmiszer fogyasztása. Nem tudom ezek meg vannak e nálad. Én ezekkel kezdtem, és csak ezek után jött az időszakos böjt:)
22/24 anonim válasza:
Pont ez az, a 18-at se töltöttem még be:) nem iszok, nem dohányzok, viszont keveset mozgok és több folyadékot kéne bevinnem, csak sajnos utóbbira tudatosan kell figyelnem, mert magamtól nem vagyok szomjas, órákig elvagyok ivás nélkül.
23/24 anonim válasza:
Az szuper hogy nem iszol, nem dohányzol! Próbáld meg rendszeressé tenni a mozgást, meg a folyadékot is! Én sokszor iszok házi limonádékat, kis citromlé, menta, pici édesítő, vagy ha hideg van forró gyümölcs teát, zöldségleves. Ezek sokat segítettek nekem:)
24/24 anonim válasza:
En böjtölők de semmit sem hagyok ki!
Reggeli 10 kor, ebed: 1-2 korul es vacsora 6 kor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!