Időszakos böjtölés 1 nap kihagyása?
16:8-as módszerrel csinálom az időszakos böjtölést, minden nap de. 11 és du. 7 között eszek, azonban ma szóltak, hogy holnap délelőtt atlétikai versenyre kell mennem.
Ha egy nap ennék reggelit is, aztán este 7-ig ennék, másnap pedig újra 11-kor, tehát egy nap kimaradna, az elrontaná a diétámat? Vagy nem gond?
8: nem lenne bajom ha reggeliznék, de nem akarok reggelizni. Vagyis nekem máshogy van a böjt és nem akarok uzsonnázni meg vacsorázni.nem vagyok éhes, időt vesz el és a rwfluxkmnak se jó. Az csak egy pozitivum hogy egy olyan szabállyal hogy nem eszem (amit szàmomra kényelmes és nem szenvedés tartani) eltűnik kb 4-500 elnasst kalória, amire abszolút nijcs szükségem (akár gyümölcs, akár müzljszelet, akár joghurt). Mert az evési ablakomban megeszek minden tápanyagot és vitamint (és pont annyit), amennyire egy nap alatt szükségem van
A kérdezőnek pedig annyi, hogy nekem se van meg mindig a 16 óra éd van, hogy 20 is megvan. Ahogy jólesik. Az, hogy mennyire zavar be, attól függ, hogy te miért csinálod az időszakos böjtöt. Ha nem dogmatikusan, hanem a jó hatásokért (jólesik, hormonok, étkezési kontroll stb) akkor egy nap nem számít
Az időszakos böjt nekem rengeteget segített.
Segített kordában tartani az étvágyamat
Segített a fogyásban
Segített a zsírégetésben
Segített az emésztésemen, kevesebbszer puffadok
Mentálisan is sokat segített, kevesebbet kell gondolkozom a kaján
Több időm jut reggelente a készülődés, nem kell kapkodnom, sót simán edz hetek reggel bármikor, mert nincs az hogy jaj egy órája ettem, még tele a hasam
Jobban is alszok, mert este ehetek egy nagyobb vacsit. Nem degeszre zabálom magam, de nekem az elalvás egy kiadósabb vacsi után jobban megy
Reggel pedig nem kell leerőltetnem a reggelit, mikor nem is vagyok éhes
Sziasztok! Akik ismerik ezt a módszert, azoktól lehetne pár kérdésem?
Még sosem hallottam erről a böjtről, viszont szívesen kipróbálnám, csak vannak kételyeim. Egyrészt az nem egészségtelen,
Az is érdekelne, hogy akik fogyás céljából csinálják ezt, azok számolnak kalóriákat, vagy úgy vannak vele, hogy nincs szükség rá mivel csak 8 órájuk van enni és azalatt csak nem lépik át a határt? Hány napig kell/lehet ezt csinálni? És végül van olyan, aki ezzel fogyott nagyobb mértékben?
Nagyon megköszönném ha valaki megválaszolná nekem ezeket, akkor nem kéne új kérdést kiírnom, de természetesen ha zavar akkor inkább kirakok én is egy kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!