Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell még fogynom?

Kell még fogynom?

Figyelt kérdés

Kezdő súly:76kg

Jelenlegi súly: 63kg

Magasság és nem:

173cm - nő

Megkérdeztem 10 embert, hogy szerintük jelenleg hány kg vagyok és 50-56 közöttre tippeltek.

Kellene még fogynom?

2021. okt. 17. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Szerintem ebből már nem is nagyon tudsz fogyni, mert igazából már fölösleg biztos nincs rajtad. Ha tovább fogynál, akkor szerintem az már nem nézne ki annyira esztétikusan (valószínűleg), meg nem is lenne annyira egészséges.
2021. okt. 17. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Igy jó lesz már. Bárcsak én lennék ennyi. Én is 173 vagyok, de 86 kg 😟 Esetleg valami tipp, tanács, hogy sikerült lefogyni, és mennyi idő alatt? 😊
2021. okt. 17. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Sztem is jo, foleg ha meg melle elonyos ruhakat veszel fel kell is ennyi.
2021. okt. 17. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Én 172 vagyok és 63.100 kilóról fogytam le. Férfi létemre fura így, de jó. Igyekszem megtartani, sokat edzek. Bár mikor megállt 66 kg nál valahogy mintha jobb lett volna. Na, mindegy. Sztem, pont jó vagy, csak tartsd is meg.
2021. okt. 17. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok!😊

Szerintem így pont jó:)

2021. okt. 17. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Ha 173 centihez 50 kiló körülinek néznek, akkor sajnos már most sem nézel ki esztétikusan. Fogyni semmiképpen ne, de izo, úgy tűnik még bőven elférne rajtad, mert jelenleg nulla lehet, ezért is vagy csúnya.
2021. okt. 23. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!