A napokban eldöntöttem hogy mostmár le kéne fogynom. 158cm vagyok 72kg. 158cm-re mekkora a testsúlyideál, és hogyan tudnék lefogyni?
#1-es vagyok.
Túl hamar elküldtem a választ. De később meggondoltam magam, és az 55-öt átakartam írni 58-ra. Szóval szerintem ilyen 50-58 között ideális lenne. Illetve kalóriaszámlálás. Kalkulátorokkal kitudod számolni, hogy mennyi kalóriát kéne enned, hogy kalóriadeficitben legyél, és fogyni tudj. Aztán kalóriaszámláló appok segítségével (pl. kalóriabázis) ezt tudod követni, és így tudsz fogyni.
nem tudom hogy a mi neved szóval elküldöm csak úgy:
férfi: 66 + (6.2 x súly) + (12.7 x magasság) – (6.76 x kor)
nő: 655.1 + (4.35 x súly) + (4.7 x magasság) – (4.7 x kor)
ha ezt kiszámoltad kijön egy szám, tegyük fel 1700, ez azt jelent ennyi kalóriát éget el a tested magától naponta. ez ALATT kell enni, mondjuk ha már 1700 a példa akkor 1600-1500 kalória egy nap.
Ha esetleg 1200 kalória alatt jönne ki akkor egyél min. 1500 kalóriát és égésd le bármilyen mozgással.
előző vagyok
*nem
sajnálom nem nélküli nincs:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!