Szerintetek akkor tényleg fogynom kéne?
Figyelt kérdés
167cm 54kg
A családból mindig beszólnak, hogy mekkora a vádlim, a seggem. És, olyanokat mondván "ducikám".
Én persze nem tudom komolyan gondolják -e, de nagyon önbizalom hiányos lettem ezek miatt is.
Mennyit kéne fogynom szerintetek?
17L
2021. aug. 23. 19:31
1/10 anonim válasza:
50kg vagy,mennyinek kéne lenned 35kg-nak??Ésszel élj,szard le mások véleményét.
4/10 anonim válasza:
Ha tényleg elég vékony lennél és nem lenne segged, akkor azért szólnának be. Ezzel egyszerűen nem kell foglalkozni.
5/10 anonim válasza:
Én veled egykorú vagyok, 168 cm-rel és 54-55 kg-mal. A súlyod teljesen normális, csak valószínűleg fenékre hízol, a vádlid pedig genetikailag olyan, amilyen. Amúgy pedig a mai világban majdnem minden lány nagy feneket szeretne, mivel elvileg az a szépségideál. A fiúknak is nyilván tetszik a nagyobb és szembetűnőbb hátsó. Szóval én a helyedben nem agyalnék ilyen felesleges dolgokon, és nincs is okod önbizalomhiányosnak lenni.
6/10 anonim válasza:
Ha viszont nem vagy elégedett magaddal, akkor soortolj..
Létezik a skinnyfat kifejezés..
nem ismerünk, nem tudjuk, hogy mennyi az izom rajtad.
Ez a súly ideális, sőt majdnem inkább kevés neked, de ha ez mind zsír kb izom nèlkül, akkor lehet többnek tűnsz..
Én ennyi idősen 60 kg voltam, kifejezetten vékonynak tartott ( színtiszta izom)
7/10 anonim válasza:
Nem tudom milyenfajta a családod, milyen a kapcsolatod velük , de nem hinném, hogy kövérnek látnak. Arról lehet szó, hogy azért mondják poénosam, mert pont vékonyka vagy,
10/10 anonim válasza:
Nem. A családod agyhalott, vagy direkt szivatnak. Egyii se jó opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!