Meddig kell fogynom,hogy ne legyek hájas?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, 165-höz vagyok perpill 56 kg. Mennyire kell lemenni, hogy ne lötyögjön a háj?
Sajnos az edzés kicsit necces, szar a térdem/csípőm/vállam.
2021. okt. 16. 21:11
1/12 anonim válasza:
max 5 kilót kéne leadni egészséges ételekkel, moderált adagokkal
2/12 anonim válasza:
Igazad van minél vékonyabb kell hogy legyél mert ha egyszer elrabolnak a csont zörgést lehet követni 🤣
3/12 A kérdező kommentje:
lol
2021. okt. 16. 22:36
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon kell leadnod az 56 kg-ból, de ha megis így érzed, akkor én minden egyes nap egy nagy sétát javasolnék.
Nagyon egészseges és nem is annyira megterhelő (remélem az izületeid nem fognak fájni).
Sok sikert:)
5/12 anonim válasza:
Nemhinnem h kene meg fogyni ebbol.. valszeg csak szar a zsir/izom/viz arany az egeszsegtelen elettol. Ha szarok az izuleteid jarj uszni az nem terheli. De doki se artana hatha van megoldas..
6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nem élet egészségeteln életet, hékások. Nem tudom, honnan kaptátok az ötletet. Aki egészségtelen az nem 56 kilós, hanem 156.
Az úszás meggondolandó, jóga sem rossz csak sok a spirituális idióta.
2021. okt. 16. 23:31
7/12 anonim válasza:
A #10 és #11 is korrekt választ adott, ne csak azzal foglalkozz aki bánt téged, hanem azzal is aki válaszol az általad feltett kérdésre.
8/12 anonim válasza:
Erdekes h 56kgosan lotyog a haj 165cmel 🤔 nemhinnem h gond van a sulyoddal csak max nem vagy feszes a mozgashiany miatt. A kommentjeidet olvasva inkabb a szemelyisegeden kell valtoztatni mert elviselhetetlen ^^ good luck
9/12 anonim válasza:
Úszás és szedj magadra 5-10 kg izmot
10/12 anonim válasza:
A jógától mióta lehet fogyni? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!