Meddig kell fogynom,hogy ne legyek hájas?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, 165-höz vagyok perpill 56 kg. Mennyire kell lemenni, hogy ne lötyögjön a háj?
Sajnos az edzés kicsit necces, szar a térdem/csípőm/vállam.
2021. okt. 16. 21:11
11/12 anonim válasza:
Fogyással itt semmit se oldanál meg, mivel a problémád az izomhiány okozza. Konzultálj a kezelőorvosoddal, hogy milyen mozgásformák jók számodra.
12/12 anonim válasza:
Már hogyne lehetnél 56 kilóval egészségtelen? Semmi összefüggés nincs. Én 55 kilóval ugyanilyen magasan nagyon is egészségtelen voltam. Punnyadt, skinny fat, gyenge, izomerő nulla, lusta, és rengeteg cukros édességet ettem, emiatt egy csomó fogam tömve is van sajnos.
Aztán életmódot váltottam, 60 kiló körül vagyok már egy ideje, életemben először van állóképességem, fitt vagyok, erős, és végre tetszik amit a tükörben látok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!