Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kiló felesleg van rajtam?...

Hány kiló felesleg van rajtam? mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés
sziasztok. 158cm 60 kg vagyok. Tudom,sok. Van motiváxióm a diétához,és elkezdeném,de nem szeretnék túlzásba esni. Célként a 45 kg sok lenne?
2021. okt. 9. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Egy pici van, de 55 már teljesen jó lenne. Ne akarj csontváz lenni, ahogy a felesleg se, a túl kevés se jó.
2021. okt. 9. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A 45 az kevés. És most nem sok amúgy, szóval nehogy abban a hitben élj, hogy te milyen túlsúlyos vagy. Pár kilót elég fogynod, 5 kg-nál szerintem se kell több.
2021. okt. 9. 17:48
 3/4 anonim válasza:
86%
52-55
2021. okt. 9. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, hogy neked milyen a genetikai adottságod, ezt ki fogod tapasztalni, ahogy rendszeresen mozogsz és odafigyelsz az étkezésedre. A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik.

Én 159 centihez vagyok 46-47 kg, vékony, enyhén izmos vagyok. Egyáltalán nem kevés ez a súly, nem vagyok csontkollekció, nem zörgök. Nagyon sokáig voltam 50-52 kg, akkor is jó tetszettem magamnak, viszont most érzem úgy, hogy tökéletes vagyok saját magamnak.

2021. okt. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!