Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire fogja a boromet...

Mennyire fogja a boromet megterhelni -10 kilo fogyás ? 20/l

Figyelt kérdés

Boromet , mell részt , stb

Mit tehetek hogyha esetleg ennyi megterheli feszes maradjak ?

2021. okt. 16. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. De ha biztosra akarsz menni, vegyél kollagént, és fogyaszd azt. Por formában, és koncentrátumként lehet kapni.
2021. okt. 16. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
10 kg nem annyira sok, de ez nyilván függ a méreteidtől is. Ha biztosra akarsz menni, akkor lassú ütemben próbáld leadni a 10 kg-ot, heti 0,5-1 kg legyen a fogyásod üteme.
2021. okt. 16. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hirtelen fogysz, és rugalmas a bőród, akkor fogja tudni követni a fogyást.

Amit tehetsz:

- Hetente max egy kg mínusz (de inkább fél kg)

- Elegendő vízfogyasztás

- Rendszeres sport

- Kollagén bevitele, a legjobb természetes úton, ha minden nap viszel be valami állati zsiradékot. De ha másképp nem megy, akkor zselatin, vagy valamilyen étrend kiegészítő formájában.

- Amennyiben szükséges, hidratáló testápoló használata.

2021. okt. 16. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire ami nagyon látszana. Nekem 21-23 eves koromban 25 kilo ment le. Az elso 15 utan lettek striák combhajlatnál meg a felkarom tetején, azok meg is maradtak. Igazából csak akkor látszik ha nagyon nézem
2021. okt. 16. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani előre, de szerintem is jó esélyed van rá, hogy nem nagyon látszik majd, fiatal vagy. Én 21-22 évesen fogytam 20+ kilót, a combom, fenekem, oldalam lett striás egy kicsit, de egyáltalán nem vészes, és előtte is olyan volt valamennyire. A mellem kisebb lett, de nem lóg.
2021. okt. 16. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
10 kg meg nem terheli meg
2021. okt. 16. 21:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !! Sokat segített <3
2021. okt. 17. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Abszalut nem, ne viccelj, en 20 kilot adtam le anelkul hogy barhol is megflottyedt volna a borom
2021. okt. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!