Mennyire fogja a boromet megterhelni -10 kilo fogyás ? 20/l
Figyelt kérdés
Boromet , mell részt , stb
Mit tehetek hogyha esetleg ennyi megterheli feszes maradjak ?
2021. okt. 16. 18:10
1/8 anonim válasza:
Semennyire. De ha biztosra akarsz menni, vegyél kollagént, és fogyaszd azt. Por formában, és koncentrátumként lehet kapni.
2/8 anonim válasza:
10 kg nem annyira sok, de ez nyilván függ a méreteidtől is. Ha biztosra akarsz menni, akkor lassú ütemben próbáld leadni a 10 kg-ot, heti 0,5-1 kg legyen a fogyásod üteme.
3/8 anonim válasza:
Ha nem hirtelen fogysz, és rugalmas a bőród, akkor fogja tudni követni a fogyást.
Amit tehetsz:
- Hetente max egy kg mínusz (de inkább fél kg)
- Elegendő vízfogyasztás
- Rendszeres sport
- Kollagén bevitele, a legjobb természetes úton, ha minden nap viszel be valami állati zsiradékot. De ha másképp nem megy, akkor zselatin, vagy valamilyen étrend kiegészítő formájában.
- Amennyiben szükséges, hidratáló testápoló használata.
4/8 anonim válasza:
Semennyire ami nagyon látszana. Nekem 21-23 eves koromban 25 kilo ment le. Az elso 15 utan lettek striák combhajlatnál meg a felkarom tetején, azok meg is maradtak. Igazából csak akkor látszik ha nagyon nézem
5/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani előre, de szerintem is jó esélyed van rá, hogy nem nagyon látszik majd, fiatal vagy. Én 21-22 évesen fogytam 20+ kilót, a combom, fenekem, oldalam lett striás egy kicsit, de egyáltalán nem vészes, és előtte is olyan volt valamennyire. A mellem kisebb lett, de nem lóg.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !! Sokat segített <3
2021. okt. 17. 11:38
8/8 anonim válasza:
Abszalut nem, ne viccelj, en 20 kilot adtam le anelkul hogy barhol is megflottyedt volna a borom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!