Lehetséges, hogy azért hízok, mert olyan adagokat eszek amik nem a súlymegtartáshoz, hanem a hízáshoz elegek?
Én pl 40 után kezdtem hízni, addig bármit ehettem.
De amúgy, én is láttam anno, barátnőm folyton fogyókúrázott, csak diétás kaja, de abból kétszer annyit, mint én a nem diétásból. Egy grammot se fogyott...
igen, lehet
és igen, elég ha a megfelelő adagokat eszed és nem léped át a súlytartáshoz szükséges kalóriákat - ezzel már biztosítod, hogy nem hízol
Köszönöm a válaszokat!
2 biztos vagyok benne, hogy nem ez áll a dolog mögött, de azért köszi a tippet:)
Sajnos nem tudom hogy általában hány kalóriát eszek egy nap, de biztosan többet, mint 1500. Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy ti hogyan osztjátok be egy nap a kalóriákat? (pl hányszor étkeztek/nap és 1-1 étkezéskor mennyi kalóriát esztek meg, hogyan osztjátok fel az étkezések között)
Nekem reggeli, ebed es vacsi is 300 kcal +-25 (inkább +)
Össz kcalom 1350
Ezen kîvül ebéd elott szoktam főleg gyümölcsöt enni, uzsira meg valami édeset, kb 200 kcal értékben (pl cukormentes tk palacsinta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!