Ezzel az étrenddel elérhető a fogyás vagy sok?
Reggeli: kevés hajdina pehely 1,5%os tejjel.
Tízórai: 3-4 szelet abonet, vékony szelet gépsonkával
Ebéd: 1 kisebb szelet natúr csirkemell, vegyes salátával
Uzsonna: ugyanaz mint a tízórai
Vacsora: Ultra loss fehérje shake
Napközbe csapvizet iszok, reggel iszok egy bögre 3in1 kávét.
112 kg vagyok, nő.
Kedves Kérdező!
Érdemes az étkezés mellett a mozgásra is ügyelni. Nem attól fogsz fogyni, hogy alig eszel, az nem egészséges. Kezdj el sportolni! Nem kell rögtön kilómétereket futni, csak az a lényeg, hogy mozogj. (Keresd meg azt a mozgásformát, ami legjobban bejön: túrázás, pilates, torna, futás, úszás, stb) Egy jó étrend (ami nem koplalás) és a mozgás csodákra képes.
Sok sikert kívánok! :)
Én hasonlóan étkeztem
Mondjuk a reggelidet és a tízórait én megcserélném. A tízórai legyen kevesebb és akkor az menjen uzsira is.
Én is shaket ittam vacsira, akkor már én sem ettem szilárd ételt.
Viszont ehez a súlyhoz az ebéded is lehet több.
Én 119ről kezdtem
2 hónap alatt fogytam így mozgás nélkül 107re.
Időközben teherbe estem, úgyhogy most. 120ról én is kezdem előről😅
112 kg vagy.
Őszintén, ezt nem a legyek hordták össze. Eddig rengeteget ettél.
Ezt az étrendet két hétig se fogod bírni.
Egye valmennyivel többet, és mozogj mellette.
nagyon kevés, főleg ekkora pluszsúllyal, hamar éhes leszel, rengeteg hiánybetegséggel
hidd el, elég lesz az első 10-20 kiló leadása után ilyen keveseket enni és akkor visszasírod azt, amikor még többet ehetsz
ahogy én módosítanám az általad leítakat
reggeli és tízórai csere, reggel kell fehérje-zsír-széndhidrát és sok zöldség, hogy eltelítsen és bevidd a rostot, vitaminokt a nap elején
a hajdinapehelyhez tennék egy marék gyümölcsöt vagy pl egy almát stb, hogy vitamin meglegyen
az abonett helyett a helyedben teljes kiőrlésű tortillát vagy két szelet teljes kiőrlésű kenyeret ennék (azért, mert az abonett sokszorosan feldolgozott, magas a glikémiás indexe és ezért hamar felemeli a vércukrot, majd hirtelen leesik és hirtelen leszel éhes. az ilyen nem tesz jót a hormonrendszernek és az egészségnek sem. ezzel szemben pl egy tk kenyér lassan szívódik fel, fokozatosan, jobban el is telít és kevésbé leszel éhes + eszel vele rostot
Ebéd: egy tenyérnyi szelet csirkemell megfleel, az elkészíéshez a lehető legkevesebb olajat használj. a saláta szuper, mellé egyél valamilyen széndhirtáot, pl barna rizst, bulgurt, kölest (szárazon 35-40 grammot mérj és azt főzd ki; ha már 80 kiló leszel, akkor lehet csökkenteni 30-35-re és még később 25-30ra). illetve ugye fehérje-zsír-szénhidrát lehetőleg minél több étkezésben legyen, szóval itt vagy jó minőségű 3-4 gramm olivaolajon sütnék ki hogy meglegyen a zsír, vagy ennék hozzá pl kevés sajtot - Ezt egyrészt azért, hogy íe legyen és finom legyen, másrészt vátozatosság, kalcium, másféle vitaminok, harmadrészt megvan a zsírszükséglet is --- ez kell ahhoz, a három makrotápanyag, hogy sokkal tovább ne legyél éhes
a saláttáól magában biztos eltelítődnél 1-2 órára és hirtelen olyan éhes leszel, hogy megeszed a fél hűtőt (sajnos régen csináltam, tudom milyen)
í]y uszonnára sem kell annyit enni, tehát a helyedben ha ragaszkodsz a shakehez, ezt is megcserélném (azzal a kitétellel, hogy lefekvés előtt 2-3 órával van a vacsi és utána semmi kaja)
uzsi lehet a shanek vagy ahelyett pl túró gyümölccsel, humusz zöldséggel, avgy egy kis marék magokból
a vacsihoz pedig ugyanaz igaz az abonettre, azt a helyedben elhagynám, amennyire lehet. személyi edzőhöz járok már több, mint két éve, és mindig elmondja, hogy a legnagyobb hiba a diéta elején az abonett, mert (nem is finom szerintünk + magas a glikémiás indexe, tehát az életmódváltást semm abban nem szolgálja, hogy az ember egészségesebb legyen (semmi rost, gyorsan felszívódik, sokszorosan feldolgozott), sem a fogyásban (hamar éhes leszel, nem finom ezáltal hosszútávon nem fenntartható)
a ví szuper, ha megvan a 2-3 liter, az tökéletes
sok sikert
Köszönöm mindenkinek a választ!
176cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!