Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az étrenddel elérhető a...

Ezzel az étrenddel elérhető a fogyás vagy sok?

Figyelt kérdés

Reggeli: kevés hajdina pehely 1,5%os tejjel.

Tízórai: 3-4 szelet abonet, vékony szelet gépsonkával

Ebéd: 1 kisebb szelet natúr csirkemell, vegyes salátával

Uzsonna: ugyanaz mint a tízórai

Vacsora: Ultra loss fehérje shake

Napközbe csapvizet iszok, reggel iszok egy bögre 3in1 kávét.

112 kg vagyok, nő.

2021. okt. 15. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég kevésnek tűnik, inkább koplalás, mint normális étkezés.
2021. okt. 15. 10:52
 2/9 anonim válasza:
18%

Kedves Kérdező!

Érdemes az étkezés mellett a mozgásra is ügyelni. Nem attól fogsz fogyni, hogy alig eszel, az nem egészséges. Kezdj el sportolni! Nem kell rögtön kilómétereket futni, csak az a lényeg, hogy mozogj. (Keresd meg azt a mozgásformát, ami legjobban bejön: túrázás, pilates, torna, futás, úszás, stb) Egy jó étrend (ami nem koplalás) és a mozgás csodákra képes.

Sok sikert kívánok! :)

2021. okt. 15. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy az előző válaszolók írták. Még annyi, hogy az esti fehérje shake helyett egyél valami normális kaját.
2021. okt. 15. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Én hasonlóan étkeztem

Mondjuk a reggelidet és a tízórait én megcserélném. A tízórai legyen kevesebb és akkor az menjen uzsira is.

Én is shaket ittam vacsira, akkor már én sem ettem szilárd ételt.

Viszont ehez a súlyhoz az ebéded is lehet több.

Én 119ről kezdtem

2 hónap alatt fogytam így mozgás nélkül 107re.

Időközben teherbe estem, úgyhogy most. 120ról én is kezdem előről😅

2021. okt. 15. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Én kb ennek a felét ettem/eszem. Napi 2x. Mellette napi 2x kondizom. Így fogytam le 100 kilóról 63 ra. Rá kell állni a kevés kajára. Idővel hozzá szokik a szervezet. Az enyém is hozzászokott, így stabilan tudom tartani a 63 at.
2021. okt. 15. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

112 kg vagy.

Őszintén, ezt nem a legyek hordták össze. Eddig rengeteget ettél.

Ezt az étrendet két hétig se fogod bírni.

Egye valmennyivel többet, és mozogj mellette.

2021. okt. 15. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

nagyon kevés, főleg ekkora pluszsúllyal, hamar éhes leszel, rengeteg hiánybetegséggel

hidd el, elég lesz az első 10-20 kiló leadása után ilyen keveseket enni és akkor visszasírod azt, amikor még többet ehetsz

ahogy én módosítanám az általad leítakat

reggeli és tízórai csere, reggel kell fehérje-zsír-széndhidrát és sok zöldség, hogy eltelítsen és bevidd a rostot, vitaminokt a nap elején

a hajdinapehelyhez tennék egy marék gyümölcsöt vagy pl egy almát stb, hogy vitamin meglegyen

az abonett helyett a helyedben teljes kiőrlésű tortillát vagy két szelet teljes kiőrlésű kenyeret ennék (azért, mert az abonett sokszorosan feldolgozott, magas a glikémiás indexe és ezért hamar felemeli a vércukrot, majd hirtelen leesik és hirtelen leszel éhes. az ilyen nem tesz jót a hormonrendszernek és az egészségnek sem. ezzel szemben pl egy tk kenyér lassan szívódik fel, fokozatosan, jobban el is telít és kevésbé leszel éhes + eszel vele rostot

Ebéd: egy tenyérnyi szelet csirkemell megfleel, az elkészíéshez a lehető legkevesebb olajat használj. a saláta szuper, mellé egyél valamilyen széndhirtáot, pl barna rizst, bulgurt, kölest (szárazon 35-40 grammot mérj és azt főzd ki; ha már 80 kiló leszel, akkor lehet csökkenteni 30-35-re és még később 25-30ra). illetve ugye fehérje-zsír-szénhidrát lehetőleg minél több étkezésben legyen, szóval itt vagy jó minőségű 3-4 gramm olivaolajon sütnék ki hogy meglegyen a zsír, vagy ennék hozzá pl kevés sajtot - Ezt egyrészt azért, hogy íe legyen és finom legyen, másrészt vátozatosság, kalcium, másféle vitaminok, harmadrészt megvan a zsírszükséglet is --- ez kell ahhoz, a három makrotápanyag, hogy sokkal tovább ne legyél éhes

a saláttáól magában biztos eltelítődnél 1-2 órára és hirtelen olyan éhes leszel, hogy megeszed a fél hűtőt (sajnos régen csináltam, tudom milyen)

í]y uszonnára sem kell annyit enni, tehát a helyedben ha ragaszkodsz a shakehez, ezt is megcserélném (azzal a kitétellel, hogy lefekvés előtt 2-3 órával van a vacsi és utána semmi kaja)

uzsi lehet a shanek vagy ahelyett pl túró gyümölccsel, humusz zöldséggel, avgy egy kis marék magokból

a vacsihoz pedig ugyanaz igaz az abonettre, azt a helyedben elhagynám, amennyire lehet. személyi edzőhöz járok már több, mint két éve, és mindig elmondja, hogy a legnagyobb hiba a diéta elején az abonett, mert (nem is finom szerintünk + magas a glikémiás indexe, tehát az életmódváltást semm abban nem szolgálja, hogy az ember egészségesebb legyen (semmi rost, gyorsan felszívódik, sokszorosan feldolgozott), sem a fogyásban (hamar éhes leszel, nem finom ezáltal hosszútávon nem fenntartható)

a ví szuper, ha megvan a 2-3 liter, az tökéletes

sok sikert

2021. okt. 16. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat ez eleg keves.. bar aztse tudjuk hany cm vagy meg mit es mennyit mozogsz.. ha ezzel az etrendel fogysz logni fog mindened
2021. okt. 16. 23:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

176cm vagyok.

2021. okt. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!