Böjt, illetve koplalás mellett milyen jellegű edzéseket tudtok végezni? Mennyi ideig koplaltok/böjtöltök?
Ha már nagyon enerváltak vagytok, akkor mit csináltok, hogy ne adjátok fel? Éhes nem vagyok, de szőlőcukrot biztosan nem fogok enni azért, hogy könnyebb legyen az edzés.
Priviben is jöhetnek a válaszok olyanokról, akik ezzel a módszerrel fogytak.
Én maximum sétálni szoktam, esetleg egy fél órás futás fér bele, de csak akkor, ha utána rögtön meg is töröm a böjtöt, különben csak aludnék (és olyan edzettségi szinttel vettem fel ezt a szokást, mármint az időszakos böjtöt, hogy félmaratonokat futok).
Általában egy hatórás ablakom van, reggelizek valami szénhidrátot, edzek, utána fehérjetartalmú étel, majd főleg zöldségek.
7nap
Jóga megy ilyenkor minden nap, de szoktam enyhe saját súlyos edzéseket is csinálni, nameg dolgozom. Bár ilyenkor visszabb veszek a munkából, de asztalos vagyok, szóval, van hogy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!