Bulimiás vagyok?
(szerintem, mert nem vagyok orvos) de bulimiás vagy.
Tünetek:
-megszállotja vagy a súlyodnak
-koplaltatod magad, majd egy ilyen időszak után bezabálsz
-bűntudatot érzel evéskor
-emiatt hánytatod magad
Ha egyedül nem megy, akkor fordulj orvoshoz. Mindenképpen mondd el egy jó barátnak, szülőnek, tanárnak. Ne tedd tönkre magad ezzel. Ha kell, tudok linkelni angol nyelvű csatornát, ahol beszél is az illető, hogy milyen következményei lettek, mi váltotta stb.
Ha már hánytatáshoz folyamodsz, ott már nagy baj van.
Valahogy engedd el a nagy fogyókúrát, nagyon félre láthatod te is a tested...
Volt az a korszakom, hogy lefogytam 47 kgra, de az csúnya volt. De féltem sokat enni, éreztem hogy ez így nagyon nem jó és ha túl fogyom mégjobban magam, azt megbánja a testem, és nem is szép látvány egy csontsovány test. Egyszer megláttam magam lefotózva egész alakos kép 47 kgosan... Nem volt formám. Csúnya deszka voltam. Olyan lettem, ami máson nem tetszett. Én csak nem ettem sokat, de be voltam agyalódva a fogyásba én is. Alig bírtam magam rávenni a rendes evésre. Csipszet ettem aztán meg, hogy gyorsabban hizzak már, mert enni nem volt nagyon kedvem, étvágyam, de ilyen szarokat megettem mint a csípsz. Hát használt is. Most olyan 53-54 vagyok. Már eszek mindent ami tetszik, csak összességében nem lépem túl. Így jó. 55ig nem baj. Persze vissza hízni annyira nem akarok mint voltam, de 50 sem akarok lenni.
Elfogadtam azt is, hogy nem lesz kockás lapos hasam, mert mániám lett. Most csak annyi az elvárás magammal szemben, hogy ne dülledjen ki vagy lógjon megint. Aránylag "lapos" aztán jól van. Jobban szeretem annál a hasam és lustább is vagyok annál, így úgysem lesz kockás sem teljesen zsírtalan. Plusz nem alszok rendesen. Alváshiany miatt olyan helyre rakodik a zsír jobban, amit utálok de hát most sem tudok aludni. Meg 3 műszakban dolgozom. De már elegem van belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!