Miért lett lapos a fenekem a terhesség alatt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, ez az első terhességem, évek óta edzek, ráadásul genetikailag is kerek fenekem van. 6 és fél hónapos terhes vagyok és kb másfél hete észrevettem, hogy elég lapos lett alul a fenekem, pedig az első és második trimeszterben nem volt az. Ráadásul még most is edzek fenékre, szóval nem értem mi történhetett. A páromat nem zavarja, de engem annál inkább.ma 18:40
1/3 anonim 

válasza:

Most ilyenkor miért ez a legnagyobb problémád? Mert nincs más?
Talán azért lett laposabb, mert izmot veszítettél, és lehet, hogy több lett rajtad a zsír.
2/3 anonim 

válasza:

Nem tudjuk megmondani. Simán lehet csak “optikailag” látod így. Szerintem ezen kár aggódni, majd visszakerekedik :)
3/3 anonim válasza:
Szegény gyerek. Ismét érzelmileg és itt sajnos értelmileg is éretlen anyához kerül. A pszichológus felnőtt korára garantált. Nekes sem késő persze, csak ugye te nem látsz rá, hogy nagy problémák vannak. Jusson ez eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!