Ha eddig koplaltam, és úgy fogytam le, akkor mennyivel növeljem, hogy ne szedjek vissza?
Tudom, hülyeség volt a részemről, de nem akarattal csináltam, egyszerűen csak nem ettem úgy, ahogy kellett volna, nem voltam éhes, és alig voltam otthon.
60kg vagyok és eddig 800-700 kalóriákat ettem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vissza fogsz szedni, ez alap, és mivel éheztél, valószínű egy extrém éhség is befigyel.
Egyél 15-1600 minimum (én mondjuk 3000+-on voltam tartós éheztetés után), meg amit szeretnél, aztán lehet sportolni és értlemesen fogyni.
3-as azért fogy, mert még mindig koplal, 1200kcal alatt nem szabadna senkinek enni.
Nézd meg, hogy mennyi a kalória igényed súlytartáshoz, és egyél annyit. pld. kaloriabazis.hu
#3-as vagyok, én 150-200 kcal-al növelem kb. Másfél-2 hetente, még én is azon vagyok növeljem legalább 1500-ig,
Kitartást! Szurkolok hogy sikerüljön neked és minden rendbe jöjjön!
Ha nincs energiád akkor kezd el visszavezetni a cukrot/csokit is csak mèrtèkkel, de nagyon kell vigyázni mert egy ilyen èhezès után bármikor rádtörhet egy falási roham ès egy újabb evèszavar
-de ha szabad kèrdezni eddig miket ettèl egy nap?
Figyelek, hogy ne törjön rám ilyesmi. Szerencsére tudok parancsolni magamnak.
Nagyon sok leveseket ettem, párolt zöldségeket, zabkásákat, de nagyon sokszor szerepelt a reggelibe tojás, esetleg szendvics és bele tettem egy főtt tojást, de sok túrót is eszek görög krémjughurttal mert nagyon szeretem, csirkemellet, rizset. Nagyon változó egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!