Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van, ha a hobbid az evés,...

Mi van, ha a hobbid az evés, de fogyni kellene?

Figyelt kérdés
Szeretek a konyhában kotyvasztani, új receptekkel próbálkozni, majd az eredményt jóízűen elfogyasztani. Viszont van rajtam kb 30 kiló súlyfelesleg és nem akarok cukorbeteg lenni. A baj az, hogy nálam az evés szociális tevékenység is, mert szeretem, ha pl. egy jó vacsora mellet gyűlik össze a család meg a barátok és nem tudom elképzelni, hogy üres legyen a tányérom egy ilyen alkalommal. Mit csináljak? Hogyan tudnék mégis fogyni?

2021. okt. 11. 00:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2021. okt. 11. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Mióta magamnak főzök, azóta tudom tartani a súlyomat, könnyű fogynom ha épp akarok. A gond akkor volt amikor étteremben ettem, vagy szemétkaján éltem. Akkor híztam mint állat. Mi lenne ha olyan kajákat főznél, ami mellett mondjuk tudsz fogyni is?
2021. okt. 12. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Az evés nem hobbi. Azért eszünk, hogy ne haljunk éhen, és egészségesek legyünk.

A főzés lehet hobbi, a baráti találkozó lehet hobbi. De lehet egészségesebb kaját is főzni, és nem kötelező sokat zabálni egy baráti, családi vacsorán.

2021. okt. 12. 20:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Akik nem értik, hogy hogyan jön össze az evés meg a szociális élet azoknak tényleg elhiszem, hogy csak azért esznek, mert az emberi szervezetnek muszáj energiához jutnia. Csakhogy nem mindenki ilyen, pl. én nem. A diétás receptkönyv jó ötlet, szerintem veszek egyet.
2021. okt. 12. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél példát az olaszokról, szeretnek főzni, rengeteget esznek, egy baráti találkozó alatt 4-5 fogást esznek.. mégse kövérek, legalábbis a fiatalok, az öregebbek már hajlamosak az elhízásra, de még ők is sokkal fittebbek, mint az átlag magyar

Nézd meg miket esznek, sok hal, zöldség, kevés zsír, oliva olaj

Ilyesmi ételeket próbálj meg főzni

2021. okt. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!