Ha valaki "elfelejt" enni és leginkább csak vizet iszik,
az elkezdhet fogyni?
Figyelt kérdés
Fontos hozzátenni, hogy rendes kaját eszik, mint mindenki más csak nem lakik jól és kb 1x vagy 2x eszik egy nap. Inkább csak vizet iszik és persze mellette sokat sétál és heti 2x - 3x lejár terembe is 1 órácskára. Pocak, toka meg ilyenek (ha hosszabb idő alatt is) elkezdhetnek lemenni?
Ui.: Most nem magára az egészségre való kihatásokra vagyok kíváncsi hanem csak magára a tényre, hogy ezzel lemehet e 10-20 vagy akár 30 kg... még ha hosszútávon is.
Létezik időszakos böjt, mint fogyókúrás módszer, hogy a nap X órájában eszel, a többiben nem. Van, akinek beválik.
Másnak meg (én is ilyen vagyok) tönkrevágja az emésztését a rendszertelen étkezés, és csak hízik tőle. Én képtelen vagyok reggel enni, nem fogyókúra miatt csinálom, pedig tudom, hogy kéne.
2021. okt. 7. 07:07
2/4 anonim válasza:
Pedig pont hogy az egészségre való kihatásokkal kell a legtöbbet foglalkozni, főleg egy ilyen őrült terv összekovácsolásakor. Mégha ezzel el is éred azt, hogy lefogysz mondjuk 30 kilót fél év alatt (ami lehetetlen ezzel) és közben nem mész tönkre testileg, mentálisan (nagyvalószínűséggel tönkre fogsz), akkor utána mi lesz? Visszaállsz a "normális" életviteledre? Ismét megindul a kalória bevitel, ami nem lesz kompenzálva... szerinted ennek mi lesz az eredménye? Kb egy-két hét, mire a metabolizmusod újra lelassul és jönnek fel a kilók megint. A semmiért teszed majd tönkre magad. Ésszel kell ezeket csinálni, csak egy tested van és ebben kell leélni az egész életed. Ha most szétcseszed, akkor mi lesz idősebb korodban? Sok mindent elbír az emberi szervezet, de mindennek van határa.
2021. okt. 7. 11:33
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs annyi pénzem, hogy keto meg bio meg paleo meg a tököm tudja milyen baromságokat vegyek és rendszeresen terembe járjak.
2021. okt. 9. 12:37
4/4 anonim válasza:
Nem kell ilyen cuccokat vásárolnod. Elég, ha figyelsz a kalóriabevitelre és mozogsz, pl. menj el futni, azért nem kell pénzt kiadnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!