Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az étrenddel mennyit...

Ezzel az étrenddel mennyit fogyhatok 1 hét alatt? 17/L,153 cm

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 főtt tojás,egy szelet barna kenyér kevés vajjal.

Tízórai: egy banán

Ebéd:100 g párolt csirkemell fűszerezve,200 g mexikói zöldség,nagyon kevés fokhagymás öntettel.

Uzsonna:1 gyümölcsös Activia joghurt.

Vacsi: egy szelet barna kenyér,80 g csirkesonkával

És ha még éhes vagyok egy müzlis gyümölcsös Activia joghurt.

Úgy számoltam hogy ez kb. 1200 kcal/nap.

2021. okt. 4. 20:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

#10 vagyok

a helyedben tuti lecserélném azt a banánt, hacsak nem szereted nagyon

bármi más gyümölcsből (kivéve szőlőt) egyél ugyanúgy 10 deka körül, feleannyi kalória és ha egy kis marok olajos magot eszel hozzá vagy pl pár falat sajtot akkor jobban jól fogsz lakni, mert lassabban szívódnak fel (meg szerintem finomabb is, de ez preferencia kérdése)

+ reggelire és vacsira egyél zöldséget, mert tök jól eltelít és alig kalória (főleg uborka, paradicsom, paprika) - 10 dkg uborka, egy db paradicsom vagy egy db paprika. 30 kcal körül vannak és az emésztésed is jobb lesz, ha kcisit több rostot eszel

+ uzsira variálhatod a gyümölcsjoghurtot pl túrókrémmel (natúr joghurt + túró), vagy natúr joghurt + gyümölcs vagy zöldségek + joghurtos mártogatós

nem muszáj egyik se, csak ötletek, hogy több vitamint, nyomelemet és rostot vigyél be + tovább maradj jóllakva 1-1 étkezéstől.

hajrá

2021. okt. 4. 23:53
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Hát, 10-es, ha neked 23 év alatt sikerült 21 kiló túlsúlyt felgyűjtened (szép teljesítmény!), vagyis minden 3 kilódból egyet le kéne adni, akkor nem csodálom, ha 1350 kalórián vagy kénytelen élni. Csak tudod, veled ellentétben a kérdezőn egy gramm túlsúly nincs! Ugyebár 20 kilóval kevesebb, mint te ...
2021. okt. 4. 23:56
 13/26 anonim ***** válasza:
72%

Köszönöm a hatereknek, neked is 12-es. Sajnos nem mindenki nőtt fel ditetikus szülőkkel, szerencsés vagy, ha te igen. Én először 2 éve tudtam beülni táplálkozástudományi órára. Egyébként pedig köszönöm a gratulációt a fogyásomhoz, kitartásomhoz és táplálkozástudományi ismereteimhez, mert ugyebár rendes ember ezzel kezdené.

Gondolom nem tudod mit jelent a az alap alapanyagcsere, az energiaszükséglet és az Inbody felmérés. De azért elmesélem, hogy 153 cm-s lányok átlagos alap alapanyagcseréje 1200 és 1300 kalória között van, mivel rajtam 12,4 kg izom van pluszban, ezért nekem 1296, amit Inbody felmérésen kimértek. És nem, a zsír nem ad hozzá ezekhez az adatokhoz, hisz azokat nem kell fenntartani. Ezért írtam meg a kérdezőnek a pontos adataimat, hiszen ebből tud viszonyítani a saját helyzetére. És ha megeszik 1500 kalóriánál többet (sport nélkül) akkor nemhogy fogyni nem fog, hanem hízni. Én tudom, kemény munkából, egyetemi oktatásból és tapasztalatból. Te meg csak okoskodsz

2021. okt. 5. 00:05
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Kb. 0,5kg-ot.
2021. okt. 5. 01:06
 15/26 anonim válasza:
97%
Minek akarsz fogyni? 20.5 a BMI-d.
2021. okt. 5. 05:20
 16/26 anonim ***** válasza:
63%

15-ös a BMI-t felejtsd el, mert az bullsh! Amit meg a fenti ir, inbody meres is pontosabb.

Testzsirszazalekot jo nezni, de kint tudjuk azt pontosan merni nem lehet, de ranezesre suly/magassag + ranezesre zsirossag/izmossag + tapasztalat (kepek alapjan masokrol) lathatjuk, hogy jo-e nagyjabol.

A bmi nem kulonbozteti meg, hogy izombol vagy zsirbol vagy-e tulsulyos pl, szoval ha valaki 80 kg szin izom, arra is azt irja a BMI, hogy fogynia kell, meg ha zsir, akkor is.

2021. okt. 5. 06:38
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút nem kellene fogynod. Teljesen normális, egészséges súlyban vagy. Ha nem tetszik a testösszetételed, inkább iktass be valami mozgást. Reggelente pl tornázz otthon. Rengeteg ingyenes edzésterv elérhető videókkal, mindenféle extra eszköz nélkül is.
2021. okt. 5. 07:29
 18/26 anonim ***** válasza:
98%
A magasság-110 egy elég rossz becslés alacsony lányok esetén, 43 kg már alultápláltság. A 48 tökéletes, sőt, papíron 50-51 között van az ideális. "Nagyon zsíros" ilyen súllyal nem lehet, valamennyi testzsírra szükség van, hogy legyen pl ciklusod. Én is azt javaslom, hogy egyél ennél jóval többet és kezdj el mozogni, izmosodni. Sokkal csinosabb leszel, mint csontsoványan.
2021. okt. 5. 07:35
 19/26 anonim ***** válasza:
17%

18-as...miért lenne alultáplált, meg rossz becslés? Volt régenegy 165 centis csajom, aki 62kgsan is okés volt, és 1 évvel később lefogyott 42re, akkor eléggé sovány volt, de egyáltalán nem kórosan! Pedig láthatjuk, hogy neki 55 lett volna az alja a számítás szerint, és még m ikor jártunk volt 53 kg és az volt a legjobb formája. Most ez a csaj 153 centi, 12 centivel alacsonyabb a volt nőmnél, biztos hogy nem néz ki alultápláltnak 42 kilóval.

Milyen papíron van 50-51 között? Elmondanád? Ideböfögsz egy számot bármilyen alátámasztás nélkül, meg lehurrogod a másikat :D de semmi érv.

Te csak ahhoz nézed, meg ahhoz "papírozol", hogy egy átlag ember, 165-170 centis csaj 50-55 kgval okés, de itt nagyon nem ilyen eset áll fent. 43 kgsan (számítás alja), de még 35kgsan is bőven van rajta annyi zsír, hogy legyen ciklusa, ne beszélj már random böszmeségeket, vagy támaszd alá legalább.

2021. okt. 5. 08:55
 20/26 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen jó a súlyod, ne akarj fogyni, főleg ne több kilót. Ehhez a magassághoz ez a súly tökéletes. Ne akarj deszka lenni. Üdv, 152cm/28N
2021. okt. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!