Nah az lenne hogy 1 hét múlva lesz egy fontos találkozom? Folytatom lent
Egy het alatt fel kilo fogyas az egeszseges.
Amit tervezel butasag, felelotlenseg es ha sikerul, korhaz lesz a vege.
En, amikor 12 oran at 20 percenkent hanytam es fstam egyszerre ( betegseg ) majd emiatt 3 napig haztartasi kekszen eltem, akkor is csak 2 kilot fogytam. De az agybol se birtam felkelni a gyengesegtol☺️
1 hét alatt 5kg fogyással napi 0.71kg-ot kéne fogynod. Nem csak hogy nem egészséges, de nem is lehetséges.
(A csonkítástól eltekintve...)
De egyébként is csak 5kg-ról van szó. Az nem olyan túl sok.
Nem hinném, hogy e miatt nem jönne össze a találka.
(Vagy nem tudom mi az oka, hogy egy találka miatt 5kg-ot fogyj, 1 hét alatt?...)
Igazából lehetséges és ne foglalkozz az előttem írókkal.
Annyi az egész, hogy ha nem eszel és iszol semmit és futsz minden nap kb 50 km-takkor kb 5kg le fog menni egy hét alatt :) sok kitartást hozzá :)
Remélem nem pontoztok le... Amit írtam az igaz egy 60 kg-s 170 cm magas 25 éves nőre!!!
#7 én nem pontozlak le, de nem értek veled egyet.
Ha egy hétig nem eszik és iszik (3 nap után szomjan hal), nem fog 50km-eket futkosni, mert olyan kevés energiája lesz, hogy még az ágyból is alig tud kikelni...
Na ez igaz 😂
Ha meghal, nem kell fogynia.
Kicsit morbid, de a fekete humor is humor 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!