1 hét telt el hogy életmódott váltottam és nem fogytam semmit.. Mi lehet az oka?
Azert aggaszt nagyon a dolog mert en korabban nagyonsokat ettem foleg ilyen szemet kajákat/hasikat: csoki, chips, gumicukor stb...1 hete viszont nem eszem cukrit es kevesebbet eszem es futnok/edzek és 1 dkg-ot se fogytam... Mitol lehet?
Korabban mikor elkezdtem (par honapja de azt felisadtam, ugyhogy nem volt tartós) 1 het alatt kb 1 kg ment le.. És mindenhop azt írják hogy az elején fogy sokat az ember mert viz stb es ezert most ez nagyon aggaszt..
Az elején nem azt jelenti, hogy egy hét alatt. Nem megy ilyen gyorsan. Kitartást kívánok, hogy tudd folytatni, ha már rávetted magad 😊
Hidd el, fog az látszani.
Én úgy tudom, hogy 2 hèt kell azèrt, mire beindul. Ha egy hónapot kibìrsz, hogy nem àllsz mèrlegre, akkpr már tuti fogyni fogsz. Èn is ezt próbàlom. 28.-án kezdtem ès ha bár azt gondolom fogytam, mégsem állok mèrlegre, hogy ne vegye el a kedvemet. Ha meg már egy hònapot kibírsz, sokkal könnyebb lesz a kajával is!
Remèlem sikerül neked!!
Komolyan azt hiszed, hogy évek rombolását 1 hét alatt fogod elkezdeni helyrehozni? :D
Hormonálisan elég nagy bajok vannak minden elhízott embernél, azt nem 1 hét visszaállítani...
És nem koplalni kell, hanem nézni a kalóriát és a makrotápanyagokat. Rengeteg hülyeséget írnak a neten, ezzel vigyázz. Olyan meg nincs hogy nem eszel cukrot, mert a cukor az a szénhidrát, és szénhidrát van mindenben, csak eltérő mennyiségben és minőségben. Ja, és a szénhidrát igenis kell a szervezetnek, csak nem mindegy milyen típusú, hogy mikor eszed és mennyit. Nem nagy dolog ezeket megtanulni, a biokémiai és anatómiai része nélkül is el lehet boldogulni. Edzésnek meg inkább a súlyzó/saját testsúly, mint a futás, mert az erősítéssel izmot építesz, aminek nagy a kalóriaigénye, tehát minél izmosabb vagy, annál több kalóriát égetsz egy nap, és annál könnyebben olvad le a zsír. Nem kell testepítőnek lenni, de a csak futástól csoffadt leszel.
És ne vékony akarj lenni, hanem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!