Baj ha csak napi 3x eszek?
5-6? Akkor én egésznap zabálnék. Szerintem ez veszélyesebb, hiába kisebb adag.
Napi 3 bőven elég. Próbáld meg úgy, hogy nagyjából mindig ugyanabban az időben.
Én reggel nem tudok felkelés után enni, sokszor még az ivás is rosszul esik, így a munkahelyen eszek. 1 óra körül ebédelünk, van hogy csipegetünk, majd este már nem mindig eszek. Hétvégén ha tovább alszok, akkor jó reggelire az ebéd is, ha boltba kell menni és főzni, akkor később eszek. Ha sokáig fől a kaja, akkor szendvics vagy van hogy reggelire kb. egy fél disznót eszek. Ált. tavasszal és ősszel növekszik az étvágyam, tavasszal a reggelihez több zöldséget kívánok, télen a meleg reggelik esnek jól.
13 éves korom óta 57kg vagyok. Nagyjából tudom mennyit kell ennem, hogy ne hízzak és ne is fogyjak. Ha többet sikerül enni, akkor ez van, a kevesebbet igyekszem bepótolni este.
Elég a 2x étkezés.
Egyél amikor tényleges éhséget érzel. A csak úgy kívánok valamit nem tényleges éhség.
Tényleges éhségnél a napraforgó brikettet is ínycsiklandónak találtam.(illatát)
Én sosem értettem, hogy ér rá valaki napi 5ször enni, munka előtt reggeli, közben egy darab ebédszünet utána vacsora.
Nem hiszem, hogy a legtöbb embernek van annyi szünete, hogy egész nap egyen.
Bőven elég napi 3x enni. Annál kevesebbszer nem igazán jó, többször lehet, ha az válik be. Ha neked a 3 étkezés vált be, nem éhezel meg túlságosan, nem eszel az étkezések alkalmával túl sokat, akkor nem kell rajta változtatni.
A napi 5 étkezést meg nem úgy kell elképzelni, hogy 5x kell főzni, hanem van a 3 főétkezés + tízóraira eszel egy almát, uzsonnára meg mondjuk egy kefirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!