Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kgt fogyok hogyha 500-600...

Hány kgt fogyok hogyha 500-600 kalóriát eszek 1 nap, egy teljes hónapig?

Figyelt kérdés
kérlek ne jöjjenek azok a válaszok hogy “kérlek ne tedd túl kevés”, lassan 2 órája böngészem a hasonló kérdéseket, jártam minden oldalon de az összes válasz annyi hogy “az túl kevés” meg “nem vagy normális”. valaki tud egy pontos választ?
2021. aug. 30. 01:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal fontosabb, hogy mennyit fogsz vissza hízni, lehet, hogy a leadott súly dupláját.
2021. aug. 30. 02:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár kilót biztos le tudsz, de azt is garantálni tudom neked,amit az előző írt. Egy hónap múlva legalább annyit vissza szedsz mint ami lement ha, nem többet... Sok oldalon olvastad, hogy ne csináld. Az nem jutott eszedbe, hogy nem véletlenül mondja ezt mindenki? Sok sikert, bár siker nem nagyon lesz, ha ezt a módszert használod.
2021. aug. 30. 03:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Túl sokat. Aztán lógni fog a bőröd, ha sok a felesleg.

Valamint ennyi kcl kb nettó éhezés.

Ami miatt gyorsan vissza is fogsz hízni.

Azt kellene felfognod, hogy a gyors fogyás, az nem fogyás. Az koplalás, és időszakos súlyvesztés.

2021. aug. 30. 03:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A probléma az, hogy koplalással izomból fogsz fogyni, ami rendkívül káros, egészségtelen. Fogyni amúgy drasztikusan. Illetve ezzel megágyazol minden rossznak. Alultápláltság miatt mindenféle tápanyag és vitaminhiányod lesz. Így kitettebb leszel a fertőzéseknek. Gyakorlatilag megelőlegzed, hogy kórházba kerülj, kiess a munkából, tönkre tedd az életedet. 3 hét ilyen koplalást kb fél év helyrehozni.

Ha fogyás a cél, akkor annak nem ez a módja. Már alapvetően az, hogy afogyni kívánó az zsírból akar leadni, és nem izomból.

2021. aug. 30. 06:52
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Izmot és vizet fogsz sokat leadni, így sok kilót. De löttyedt és hájas maradsz ugyanúgy, mint most. Egy idő után nem fogsz fogyni, mert bepánikol a szervezet és még a paradicsomtól is hízni fogsz. Dupla annyit fogsz felszedni mint amennyit leadtál.

Sok sikert a hülyeségedhez.

2021. aug. 30. 08:46
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Igazából ezt nem lehet megmondani. Az elején valószínűleg sokat, pláne ha nagy rajtad a túlsúly, akkor szerintem az elején elég drasztikus lesz. Viszont az, hogy utána mi lesz, nem lehet megjósolni. Rengeteg kérdést szoktam látni, aminek az a lényege, hogy az illető koplal, és hát na, mégsem fogy. Hát igen, az elején lehet működik a koplalás, de utána lehet már nem fog, lelassul az anyagcseréd, a tested éhezni kezd... Szóval igen, az elején lehet leadsz több kilót (súlyfüggő, mert ugye kezdetben vizet is leadsz, szóval na, az elején azért többet letud adni az ember), de utána lehet, hogy semmit.
2021. aug. 30. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
500 kalória normális esetben egy kiadós ebéd..
2021. aug. 30. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Azért nem kapsz pontos választ, mert nincsen rá! Mindenkinek másképp működik a szervezete, más az életmódja, más a kiindulási súlya stb.

Egyébként ezzel csak hízékonyabb leszel, a későbbiekben jóval több lesz a testtömeged.

2021. aug. 30. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk úgy 5-10-ig. Attól függ, mennyit mozogsz, mekkora vagy, mennyi izomtömeged van, mert az is eszi a kalóriákat. De egy hónap alatt a szervezet éhezni fog, és átállítja az alapanyacserét alacsonyabb szintre, ezután lelassul a fogyás és ha megint hagyományos módon eszel, erősebben hízol, mint előtte.
2021. aug. 30. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Mindenkinek más lenne, ezt senki nem tudja neked megmondani.

Egyébként Nem fogysz annyit, hogy megérje kínlódni, és teljesen felborulhat az anyagcseréd, lelassul, aztán lesheted hogy majd kevés energiabevitel mellett se fogsz fogyni érdemben. Max nagyon lassan. Éhezni meg nem lehet egy êleten keresztül. És ha ezek után újra eszel, ( mert egy idő után fogsz), (az êletösztön felül fog kerekedni) nagyon gyorsan vissza fogsz hízni, még többet is, mint ami lement. Én 14 évesen így fogytam le 25 kilót 8 hónap alatt, majd jött vissza 50,

Kb fél év alatt, még régebben. Minden bajom volt. Aztán még többször is jojóztam, pedig ennyire nem koplaltam később. Aztán idővel rájöttem, hogy így nem lehet sem lefogyni, sem élni. Azóta életmódot váltottam, normális étrendem van, mozgok és lefogytam.

Nem ajánlom, hogy koplalj.

A tested ugyanis nem hülye, leállít bizonyos dolgokat, pl a női ciklust, ha úgy érzi nincs rá elég energia. Csomókban fog hullani a hajad, töredezni fognak a körmeid, gyenge és erőtlen leszel, idővel rámehet a szívedre is, pl ha túl sok izmot vesztesz, a szíved is legyengül és meghalsz.

Sok sikert.

2021. aug. 30. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.