Fogyókúra alatt 1 nap maximum hány sört ihatok meg?
Figyelt kérdés
Számlálós módszerrel csinálom, bőven 2000 alatt lennék így is csak nem tudom hogy mennyire lenne szabad inni.2015. okt. 14. 19:55
1/5 anonim válasza:
A fogyás egyszerű matematika, a felhasznált energiamennyiségnél ha kevesebbet viszel be a szervezetedbe, akkor fogysz. Egy átlagos (4,5%) világos sör körülbelül 220-280 kcal. Egy átlagos, 60 kilós nő körülbelül 2300-2800 kcal-t használ fel mozgástól függően. Matekozz.
2/5 anonim válasza:
Ha sörözni akarsz akkor hagyd a fenébe a fogyást
4/5 anonim válasza:
8
De ha kilencet iszol, akkor még eszedbe juthatnak hasonlóan értelmes kérdések.
5/5 anonim válasza:
Én minden második nap iszok 1-2t mert összeülnek a haverok. Simán lehet fogyni sör mellett is ha jó az étrended. ha a fogyás a célod egy picit belassul és kész. Én is fogyózok, de nem világbajnokságra készülök hogy ne igyak meg 1-2 sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!