3 honap koplalással elméletileg mennyit dobhat le az ember? Atlagos súllyal. 178cm 70kg
Figyelt kérdés
Vagy nagyon alacsony kaloria bevitellel. Decemberig meg le kell dobnom nagyon sok kilót.
Tudom hogy nem helyes a koplalás. Meg hogy utana jon a jojo effektus.
De úgy elméletileg mennyit lehetne ledobni 3 hónap alatt?
2021. szept. 23. 14:32
51/62 A kérdező kommentje:
49es. Egy ideig lesz eredménye az tuti de sajnos egy ido utan oda fogsz jutni hogy a kadbol sem tudsz kijonni, annyira nem lesz erod.
Szőlőcukor?
Csatolok képet lentebb a sajat eredmenyemrol. 18.nap
Ez egy kisebb gatyo amit majd szeretnék hordani, de egyelore dagi vagyok meg hozza.
2021. okt. 16. 21:20
53/62 A kérdező kommentje:
Igazabol az a vicces hogy merleg szerint nem fogytam sot nehezebb vagyok. Viszont az ovem, elozo nadrag derek meretek nem ezt mutatjak.
2021. okt. 16. 21:33
55/62 A kérdező kommentje:
O is rajta akart lenni a kepen. ><
2021. okt. 16. 21:55
57/62 A kérdező kommentje:
3 eves. De egy igazi rosszasag
2021. okt. 16. 22:01
59/62 A kérdező kommentje:
Kisasszony. De mindig kitalal valami olyat, amit nem kellene neki. Ujabban a tapeta szaggatas a hobbija.
2021. okt. 16. 22:09
60/62 anonim válasza:
Bent nem tudja a felesleges energiákat levezetni:D Vagy a körmeit megfelelően megélezni:+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!