Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 honap koplalással elméletile...

3 honap koplalással elméletileg mennyit dobhat le az ember? Atlagos súllyal. 178cm 70kg

Figyelt kérdés

Vagy nagyon alacsony kaloria bevitellel. Decemberig meg le kell dobnom nagyon sok kilót.

Tudom hogy nem helyes a koplalás. Meg hogy utana jon a jojo effektus.

De úgy elméletileg mennyit lehetne ledobni 3 hónap alatt?

2021. szept. 23. 14:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Darázsderékhoz genetikailag kell olyannak lenned.

A kinézeteddel semmi gond, a derekad se vastag, csak testképzavaros vagy.

2021. szept. 24. 10:54
 32/62 A kérdező kommentje:
4-5 hónappal ezelőtt meg normalisan neztem ki. De akkor a volt barátom total kikészített es erzelmi evo lettem, aztan igy felszaladt egy jo 10kg. Valahogy most jutottam oda hogy lesz az esemény vissza kellene ternem a regi onmagamhoz, mert így nagyon nem erzem jol magam.
2021. szept. 24. 11:27
 33/62 A kérdező kommentje:
* ma tul is vagyok az elso edzesemen. Remelem 3 hónap alatt sikerul leküzdeni a felszedett kilokat
2021. szept. 24. 11:29
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy normálisan néztél ki 10 kilóval kevesebbel! Egy ijesztő csontváz voltál. Most nézel ki normálisan!

Amúgy mivel készített ki a volt barátod?

2021. szept. 24. 11:33
 35/62 A kérdező kommentje:
Nem reg koltoztem, a lakasban meg minden be volt dobozolva meg halmokban volt. A baratom eljott hozzam, amig furodtem en az egesz lakasom levideozta hogy ilyen helyen lakok, es elkuldozgette a munkatársainknak. Gyakorlatilag rajtam sporolt, kinevetett, előszeretettel megalazott. Volt hogy voltunk etterembe, es ott hagyott minden szo nélkül, mert o mar vegzett. Ha volt egy pattanásom kifikazott erte. Mindenben kritizalt, es belekotott. Kozben mogottem a munkaban másokkal flortolgetett. Az utolso napon pont azért szakitottam vele mert ram jott a remeges hogy en ezt nem akarom es nem birom tovabb. Persze miután szakítottunk en lettem a vilag r*banca.
2021. szept. 24. 12:00
 36/62 anonim ***** válasza:
100%
Húha! Egy ilyen pasiba bele se kellett kezdened! Egyetlen egy ebből a listából elég lenne a szakításhoz! De most már megszabadultál tőle, jól vagy, és ezt hidd is el. Nem a kapcsolatod idején voltál jól!
2021. szept. 24. 13:19
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
Edzzél keményen, egyél egészségesen és ennyit kell tenned. Átalakulsz, formásodsz. Ha csak fogynál, akkor még csúnyábban néznél ki, mert lötyögne mindened.
2021. szept. 25. 14:17
 38/62 A kérdező kommentje:

Hat en is hulye voltam, mert turtem es remeltem hogy idovel megváltozik.

Megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból. Alig varom a decembert hogy lassam lesz-e ennek eredmenye.

2021. szept. 25. 15:26
 39/62 A kérdező kommentje:

5.nap pipa a 85bol

Habár meg valtozast nem latni. De a hangulatomon meg az energiamon mar latszodik.

2021. szept. 28. 17:20
 40/62 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 15. Napomon. Elkezdett latszodni az eredmeny es nagyon boldog is vagyok. Igy sokkal motiváltabb is lettem.
2021. okt. 10. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!