A kinézeteddel semmi gond, a derekad se vastag, csak testképzavaros vagy.
2021. szept. 24. 10:54
32/62 A kérdező kommentje:
4-5 hónappal ezelőtt meg normalisan neztem ki. De akkor a volt barátom total kikészített es erzelmi evo lettem, aztan igy felszaladt egy jo 10kg. Valahogy most jutottam oda hogy lesz az esemény vissza kellene ternem a regi onmagamhoz, mert így nagyon nem erzem jol magam.
2021. szept. 24. 11:27
33/62 A kérdező kommentje:
* ma tul is vagyok az elso edzesemen. Remelem 3 hónap alatt sikerul leküzdeni a felszedett kilokat
2021. szept. 24. 11:29
34/62 anonim válasza:
Kizárt, hogy normálisan néztél ki 10 kilóval kevesebbel! Egy ijesztő csontváz voltál. Most nézel ki normálisan!
Amúgy mivel készített ki a volt barátod?
2021. szept. 24. 11:33
35/62 A kérdező kommentje:
Nem reg koltoztem, a lakasban meg minden be volt dobozolva meg halmokban volt. A baratom eljott hozzam, amig furodtem en az egesz lakasom levideozta hogy ilyen helyen lakok, es elkuldozgette a munkatársainknak. Gyakorlatilag rajtam sporolt, kinevetett, előszeretettel megalazott. Volt hogy voltunk etterembe, es ott hagyott minden szo nélkül, mert o mar vegzett. Ha volt egy pattanásom kifikazott erte. Mindenben kritizalt, es belekotott. Kozben mogottem a munkaban másokkal flortolgetett. Az utolso napon pont azért szakitottam vele mert ram jott a remeges hogy en ezt nem akarom es nem birom tovabb. Persze miután szakítottunk en lettem a vilag r*banca.
2021. szept. 24. 12:00
36/62 anonim válasza:
Húha! Egy ilyen pasiba bele se kellett kezdened! Egyetlen egy ebből a listából elég lenne a szakításhoz! De most már megszabadultál tőle, jól vagy, és ezt hidd is el. Nem a kapcsolatod idején voltál jól!
2021. szept. 24. 13:19
37/62 anonim válasza:
Edzzél keményen, egyél egészségesen és ennyit kell tenned. Átalakulsz, formásodsz. Ha csak fogynál, akkor még csúnyábban néznél ki, mert lötyögne mindened.
2021. szept. 25. 14:17
38/62 A kérdező kommentje:
Hat en is hulye voltam, mert turtem es remeltem hogy idovel megváltozik.
Megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból. Alig varom a decembert hogy lassam lesz-e ennek eredmenye.
2021. szept. 25. 15:26
39/62 A kérdező kommentje:
5.nap pipa a 85bol
Habár meg valtozast nem latni. De a hangulatomon meg az energiamon mar latszodik.
2021. szept. 28. 17:20
40/62 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 15. Napomon. Elkezdett latszodni az eredmeny es nagyon boldog is vagyok. Igy sokkal motiváltabb is lettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!