Melyik az az étrend,ami tényleg segít a fogyásban?
Ketodieta?
L karintin is segít?
Vagy épp instan vagy egyéb platformon kit érdemes követni akinek a segítségével le lehet fogyni?
És mennyi az az összeg,amit havi szinten rá kell költeni a diétára?
Itt kezdődik a baj, hogy egy insta majmot akarsz követni az egyetemet végzett dietetikusok helyett.
Tetszik, nem tetszik, de tény, hogy a kalóriadeficit okozza a fogyást. Azon belül se mindegy mit eszel, milyen a makrók aránya, hányszor eszel egy nap stb, de alapvetően negatív energiamérleg kell a fogyáshoz.
L-karnitint teljesen felesleges szedni, mert ugyan valóban az viszi a zsírsavakat a zsírégetés helyére, de utána visszamegy újabban zsírsavért, nem fogy el a szervezetből. Nem attól ég a zsír, ha több L-karnitint viszel be, a megfelelő étrend és testmozgás hatására lehet megszabadulni a felesleges zsírtól.
Olyan diétát válassz, ami nem drasztikus, nem áll távol az ízlésedtől, tehát hosszú távon tudod tartani, hiszen nem csak lefogyni kell, meg is kell őrizni az eredményt. Tehát ne csodabogyókat és csodamódszereket keress.
Életmódváltás, mértékletes, egészséges étrend, testmozgás. Ez a titok, bármilyen kiábrándítóan is hangzik.
A fogyáshoz nem a hülye diéták kellenek hanem az életmódváltás. Elkezded a diétát, lefogysz nagyon hamar több kilót utána úgyis vissza hízod.
Egyél jó minőségű szénhidrátot, magas fehérje tartalmú ételeket, sok rostot, gyümölcsöt, zöldséget, jó zsírokat
Egy egyetemet végző dietetikus is posztokat instara segitsegkepp,nem feltétlen egy felkapott insta celebre gondoltam :)
Engem az érdekelne,melyik a legjobb étrend,ami össze van állítva,melyiket érdemes követni
Esetleg a keto vagy más,a lényeg,hogy tényleg legyen haszna.
Pajzsmirigy problémám van,ezért is hoztam meg,szóval ha nem akarnám is meg kellene tartanom a súlyt,amit a fogyás után elertem
"nekem is kell egy konkrét követhető étrendi. (Keto, regenor, 160g ch vagy valami)"
Ez mind kuka. Ne ilyen ch csökkentős vackokkal akarj fogyni. Egyél minél inkább teljesértékű ételeket, sok zöldséggel és gyümölccsel, a zsír bevitelre figyelj oda, napi 15 % körül már jó vagy. Mellé pedig sportolj. Ennyi a nagy titok.
aki meg nem ért egyet az instás ajánlásommal, azokat ne vedd figyelembe, vagy nem tudnak angolul vagy túl hülyék ahhoz, hogy felismerjék a szakértő embereket.
egy másik ilyen még martinnutrition
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!