Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jövő héttől le akarok adni 8...

Jövő héttől le akarok adni 8 kgt 3 hét alatt. Így le tudok?

Figyelt kérdés
Nem tervezek enni 3 hétig, csak inni. Korábban csináltam egy 10 napos léböjtkúrát, az jól sikerült, de ez alatt nagyon lassú voltam. Ha hirtelen kell koncentrálnom, akkor milyen speciális fókuszgázok vannak erre? Mint pl. a szexboltos Rush.
2021. szept. 9. 15:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
tényleg ne csináld, tönkremész
2021. szept. 10. 08:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyi hagyjátok. Hadd csinálja. Majd rájön magától. Egy ilyen makacs ember a saját hibájából tanul majd úgyis.
2021. szept. 10. 11:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22. Pont ezt gondoltam én is. Abszolút fogalma sincsen, hogy mi hogy működik, hogy milyen rövid vagy hosszú távú (káros) hatásai lesznek annak, ha ezt megpróbálja (a várt eredmény úgyis elmarad, de rontani simán ronthat a helyzeten), a tanácsokat még csak meg sem hallgatja - én azt hiszem ott adtam fel, hogy "izmot nem akarok" - ja, minek is az :D :D.
2021. szept. 11. 05:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahha olyan leszel mint a telibe tojt búvárruha, löttyedt és formátlan. Pasinak tetszeni nem fogsz az tuti
2021. szept. 12. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

1) A cél irreális

2) 3 napot nem fogsz kibírni étel nélkül, nem hogy három hetet

2021. szept. 15. 08:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!