Jövő héttől le akarok adni 8 kgt 3 hét alatt. Így le tudok?
Figyelt kérdés
Nem tervezek enni 3 hétig, csak inni. Korábban csináltam egy 10 napos léböjtkúrát, az jól sikerült, de ez alatt nagyon lassú voltam. Ha hirtelen kell koncentrálnom, akkor milyen speciális fókuszgázok vannak erre? Mint pl. a szexboltos Rush.2021. szept. 9. 15:50
1/25 anonim válasza:
3 hét nagyon kevés ehhez, heti 1kg leadása az ami reális. Butaság csak inni.
2/25 A kérdező kommentje:
Én heti 3-at leadok ha akarok.
2021. szept. 9. 15:59
3/25 A kérdező kommentje:
Sőt, régen volt, hogy egy éjszaka alatt leadtunk 4 kgt. 10 óra tánc, pörgés, stb.
2021. szept. 9. 16:04
4/25 anonim válasza:
Leadod ha akarod 3 hét alatt, de utána a duplája jön fel amikor a kórházba belédnyomják erőszakkal a kaját, hogy ne halj meg. Gratulálok!
5/25 anonim válasza:
Ez butaság.
Napi 1 óra kemény súlyzós edzés, 1500kcal bevitel ugyanaz a hatás.Minek éheznél?
6/25 A kérdező kommentje:
Nem edzek, izmot nem akarok.
2021. szept. 9. 19:41
7/25 anonim válasza:
Haggyad az ilyen hülyeségeket. De ha csak nem eszel 3 hétig,valószínűleg kutya éhes leszel hamar, sok vizet leadsz ami megtévesztő lehet súlyvesztés miatt, zsír és izom is megy le rendesen, sőt dekoncentrált, ingerült lehetsz
8/25 anonim válasza:
5#
Formás lennél, de nem izmos.
Oda nagyon sokat kellene edzened attól ne félj.
Így az izomzatodat is elveszted ha fogysz, össze fogsz esni.
9/25 A kérdező kommentje:
Gyúrni akarok majd kicsit miután leadtam, ezt-azt formára. Előtte nem akarok, nehogy a zsír alakuljon izommá.
2021. szept. 9. 20:25
10/25 anonim válasza:
Zsír izommá????
Az csak leolvad, izom fehérjéből lesz.
Össze leszel esve mondom.Mint egy beteg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!