Jövő héttől le akarok adni 8 kgt 3 hét alatt. Így le tudok?
Ha semmit sem ennél 3 hétig, akkor is csak nagyjából 6kg menne le, valószínűleg kevesebb a belassult anyagcsere miatt.
Gondolj csak bele. Naponta egy átlag ember 2000 kalóriát használ el. Egy hét az hét nap. Így hetente 14000 kalória lenne a deficited. Mivel egy kiló zsír leadásához nagyjából 7000 kalória deficitre van szükség, így ez heti 2kg-ot jelent.
Mellesleg egyáltalán nem ajánlom, a végére valószínű, hogy korházban kötnél ki, ha nem, akkor is teljesen tönkretennéd magad és ilyen szélsőséges fogyókúránál a maradandó egészségügyi károsodás is valószínű. Ha van eszed, akkor nem vágsz bele ebbe a baromságba. Ne akarj gyorsan fogyni. Állíts be egy napi 500 kalóriás deficitet. Ezzel előbb-utóbb le fogsz fogyni. A léböjt után ne várj csodát, már valószínűleg be van lassulva az anyagcseréd, de ha visszaálsz egy normális étrendre, ahogy írtam, egy idő után visszáll. Ha úgy fogysz le, ahogy én mondom, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy azt később nem fogod visszahízni. Ha a saját fejed után mész, akkor valószínűleg vissza fogod.
Azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt szűkül be a gyomor. Ha mégis belevágnál ebbe az őrületesen felelőtlen, idióta baromságba, akkor majd lassan állj vissza a táplálékra. Sok sztorit hallottam, hogy a fogolytáborban raboskodóknak beszűkült a gyomruk a kevés ételtől és amikor kiszabadultak és újra ettek meghaltak, mert kilyukadt a gyomruk.
Be fog lassulni a leptin szinted az éhezés miatt. Sajnos ez ilyen. Kb 3-4 kg megy le rólad 2 hét éhezéssel több nem.
A leptint egy héten 1x fel kell pörgetni, de azt csak kajával tudod megoldani.
Tavaly csináltam pont egy 21 napos vízböjt kúrát, kis csalással, napi két tejes kávét azért ittam egy teáskanál mézzel.
180/81, (sportos) volt a kiindulási, és pont 10 kiló ment le.
Dolgoztam, lightosabban de edzegettem, zöld teát és vizet ittam (meg a két tejes kávét), picit kevésbé voltam összeszedett, és valami könnyed érzés-hangulat -masképp nem tudom mondani- volt végig.
Legalább 4 kiló izmot vesztettem.
Majd pár hónap után -főleg zsírban- 11 kiló felszaladt.
Részemről nem fogyókúra volt, ez egy spirituális gyakorlás-gyakolat része volt.
Nem javasolnék ilyet senkinek, ha nincs tapasztalata már rövidebb böjtökben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!