7. Kicsit off, de a festett hajnak, meg a sminknek semmi köze az igénytelenséghez. Az szimplán természetes.
2021. szept. 7. 19:25
12/19 anonim válasza:
Mármint az a természetes, ha valaki nem alkalmaz magán ilyeneket.
2021. szept. 7. 19:26
13/19 anonim válasza:
#12 Igaz. Rosszul fogalmaztam.
De az három napos bugyi, vagy az át tetsző elnyúlt póló melltartó nélkül, nyilvánosan annak számít?
2021. szept. 7. 19:29
14/19 anonim válasza:
13. Ezek már igen!
2021. szept. 7. 20:56
15/19 anonim válasza:
120-ról 80, amiről lassan visszahíztam 90-re. Igazából ez még mindig sok 177 centihez, de így is sokkal jobb a közérzetem így, nem néznek rám megvetően, nem fáradok ki annyira mint azelőtt, nem izzadok le kényes helyeken, jobban bírom a sportot, fizikai munkát, alapvetően is egészségesebbnek érzem magam, az asztmám is majdnem teljesen megszűnt, stb.
2021. szept. 8. 04:34
16/19 anonim válasza:
Mozgékonyabb lettem, jobban alszom jobb a közérzetem.
2021. szept. 8. 08:12
17/19 anonim válasza:
Bár én még csak 5-6 kg-t fogytam (73rol 67re,157 cm vagyok), mar most elmondhatom, hogy egesz maskepp bannak velem az emberek. es regen már egyszer lefogytam 60 kg ala, mindenki sokkal kedvesebb, meg emberszamba vesznek. Tok durva, de igy van sajnos.
2021. szept. 8. 12:38
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: ezt én is tudom,teljesen láthatatlan vagyok az embereknek. Volt már,hogy párom kollégája meglátott az üzletben,páromnak köszönt,engem észre se vett,pedig ott álltam mellette. De sokszor előfordult már,hogy nem vettem rólam tudomást.
2021. szept. 8. 16:17
19/19 anonim válasza:
Eddig 20 kiló ment le, még hátra van újabb 20. Energikus vagyok, nem vagyok fáradt, ami a sportnak köszönhető. A bőröm sima, feszes. A boltban már kapok a méretemben szép ruhákat is, már fel merek venni feszülősebb fazont. A gyomrom és a beleim nincsenek elnehezülve, nem vagyok felpuffadva, mint régen. Könnyed vagyok, és vidám. Bár az embereket nem erdekli, senki se jegyezte meg, nem veszik észre vagy nem akarják. Már nem érdekel, úgyis magamért csinálom.
Mára már elértem, hogy hiányozzon a sport, ha egy-egy nap kihagyom. Ha édességet eszem, nem esik olyan jól, mint régen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!