Ha eddig szo szerint semmit sem mozogtam a napi kutyasetan kivul betegseg miatt, es most vegre el tudom kezdeni, akkor ez igy kezdesnek megfelel?
Működhet, de én másképp csinálnám. Mozogj többet, és itt most nem sportra gondolok. Menj mindenhova gyalog, vagy ha busszal mész, akkor szállj le egy-két megállóval korábban. Felejtsd el a liftet.
A 3 óra séta naponta rengeteg idő, azt nehéz teljesíteni hosszútávon. Néha változtassatok rajta, pl. tegyetek be valami zenét és táncoljatok, vagy keressetek a közelben pinpongasztalt és játsszatok, vagy felőlem akár kosárlabdázhattok is 1:1 felállásban. Nem kell túlerőltetni magatokat, igazából azon legyen a hangsúly, hogy jól érzitek magatokat, akkor fel se tűnik, hogy épp kalóriát égettek el.
És kezdetnek háziorvos, vizsgáljon ki titeket. Mondjuk ha mindkettőtöknek ilyen mennyiségű hízás van képben, akkor az valószínűleg életmód miatt van, de az, hogy "felszaladt" 30 kiló, az valami betegségre is utalhat. Biztos, ami biztos, menjetek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!