Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érzitek magatokat fogyás...

Hogy érzitek magatokat fogyás után?Mi változott?

Figyelt kérdés

Motivációra van szükségem,így olvasnék sikertörténeteket,vagyis inkább azt,hogy milyen érzés lefogyni,illetve lefogyva élni.

Kérlek ne az 50kilòròl 49re típusú emberkék írjanak. Köszönöm szépen

2021. szept. 7. 10:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%

103 kg-ról fogytam 47 kg-ra: Meghívott az angol királynő egy teára, leraktam a phd-t asztrofizikából, megnyertem 4 lottófőnyereményt, vettem egy szigetet Dubajban, most itt élek.

Ezt Te is elérheted! Sok sikert!! (Remélem ez jó motiváció volt :D)

2021. szept. 7. 10:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én annak örülök, hogy találok magamnak ruhákat, ettől sokkal jobb a hangulatom. Valamint könnyebb lehajolni és lépcsőzni is.
2021. szept. 7. 11:06
 3/19 anonim ***** válasza:
13%

Nekem volt motívációm,amit le is akartam írni egy fogyókurázónak itt a gyaxin,de betalált egy ilyen szerencsétlen nyomoronc,ezért én már senkinek sem írok.Jah,több válaszom is töröltette.Az egyetlen értelmes választ én írtam,ami a kérdésre válasz vokt,de azt is lehúzta.

"Én nem pontoztalak le, mert én soha az életemben nem pipáltam vagy ikszeltem itt senkit, ugyanis én nem használom ezt a funkciót. Viszont soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik csak azért írnak még egy kommentet, hogy picsogjanak azért, amiért az előző hozzászólásukat lepontozták, utána pedig leírnak egy önigazoló balladát, amiben leírják, hogy "ők márpedig milyen szép teljesítményt nyújtottak", úgyhogy aki lepontozza őket, az egy undok dög. Haver, ez csak a gyakorikerdesek.hu! Kit érdekel, hogy lepontoztak, vagy hogy a rohadt kommented mellé hány százalék van odaírva? Ha szerinted nagy teljesítményt nyújtottál, akkor biztos így is van. Én nem vagyok rá kíváncsi, de biztos le a kalappal előtted. Tartsd meg magadnak! A lényeg, hogy magadnak bizonyíts, mert annak van haszna, ne a többi kommentelőnek. Én pl. személy szerint magasról kakilok azokra az emberekre, akik "szobabiciklizgetésekkel és étkezéscsökkentésekkel fogyiznak". Úgyhogy előttem hiába demonstrálod a teljesítményed. Biztos nagyon ügyes vagy, úgyhogy ne érdekeljenek a lepontozások és más kommentelők!"

2021. szept. 7. 11:11
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Sokkal tobb onbizalom, nem fajnak a terdeim, tudok rendes ruhakat hordani, eszrevesz a masik nem, nem izzadok mint a lo, nem fulladok ki mindentol, stb
2021. szept. 7. 13:11
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Energikusabb leszel.

Kevesebb időt kell pihenned, jobban bírod a stresszt, sportot, munkát.

Könnyebben megy a gondolkodás, jobb kedved lesz, jobb lesz az egész közérzeted.

"Vonzóbb leszel"

(azért egy dagadt testet ide - oda hurcolni elég gáz, meg baromi fárasztó is).

2021. szept. 7. 13:43
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
En 60 kg-rol hiztam 95-re es belegondoltam h a masfelszeresem lettem?? Aztan 6 kg fogyasnal a kezembe akadt egy pont 6 kgs kettlebell sulyzo es megemeltem h uristen ennyi suly rajtam volt es cipelnem kellett magammal :D nyilvan ennel joval tobb ment le osszesen. Tenyleg megeri!! Nezegess kepkeresoben elotte-utana kepeket. Engem azok nagyon motivaltak.
2021. szept. 7. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Exemet mikor megismertem 125 volt, ezelőtt 10 évvel.

Aztán felment 135-re, néha 110 re lement, de ennyi.

Aztán kb másfélév alatt le fogyott 65 kilóra.

Sportolt, nagyon oda figyelt mit eszik meg. A régi ruháit próbálgatta, és el volt hülve, mekkorát változott.

Vett is magának sok ruhát.

Inzulin rezisztenciája teljesen megszűnt, a menstruációs zavarai is elmúltak, valamint a vérnyomás problémái is.

Kár, hogy egy igazi ribi lett belőle, és mocsok gyorsan elfelejtette, hogy ki is volt mellette mikor mázsa 20 kilót nyomott.

De ez már más kérdés.

Röviden, sokkal egészségesebb lett, szebb ruhákat tudott felvenni.

Teljesen igénytelen volt. Nem festette magát, nem adott a megjelenésre egy cseppet sem. Ez is változott. Utólag smink nélkül már ki sem lépett az ajtón.

2021. szept. 7. 15:56
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kórosan elhízott voltam, most már normál súlyban vagyok, bár még 6 kilót szeretnék fogyni. ( Még az is bőven egészséges súly lesz).

Fura dolog ez, mert vannak pozitív, ugyanakkor negatív tapasztalataim is és olyasmi is amit nem tudok még hova tenni.

Egészség

Először is leszögezném, hogy bár számomra nagyon nehéz volt, mindenképp megérte lefogyni, mert sokkal jobban érzem magam így, energikusabb, egészségesebb vagyok. Jobb az általános állapotom. A betegségeim tekintetében is.

Ruhák

Vásárolni ugyanúgy nem szeretek, ez nem változott😂 de legalább végre kapok magamra normális ruhát, és nem kell a sok xl- es férfi ruhaboltban nadrágot vennem ami jó is rám és 60 boltot végigjárni amiből 59ben visszautasítanak, mert nincs a méretemben. Ez pozitív. És anyagilag se terhel meg annyira. Bár még nincs sok cuccom, átmenetileg csak annyi ruhát vettem amennyit nagyon muszáj volt, fogyás alatt. A végső ruhatáram még nincs meg, majd akkor, ha a maradék pár kg is lemegy.:) Na az már egy nagyobb tétel lesz.

Külső

Engem a külsőm sose érdekelt, azt hiszem ez is volt az egyik oka annak, hogy sokáig bár próbálkoztam fogyással ( sajnos többnyire nem is jó módszerekkel), olyan igazi mélyről jövő motivációm nem volt a fogyáshoz addig amíg az egészségemre rá nem ment nagyon.

A környezet visszajelzései

Itt vannak pozitív, és negatív tapasztalataim is. Vannak akik rákosnak gondoltak, mikor idővel már látványosabb lett a fogyásom, ez eléggé rosszul esett. Még később többen is gratuláltak,- ezt megköszönöm, de nem nagyon tudom mit mondjak, hogy reagáljak. Aztán van aki mélyen hallgat , nem tesz semmilyen megjegyzést ( ezt értékekem a legjobban, mert sose szerettem, ha külsőmre vonatkozóan megjegyzéseket tesznek). Aztán vannak a bunkók, akik 2,5 év kemély meló, fogyás után mikor már csak 6kg feleslegem van, közlik, hogy " a segged elég nagy maradt" vagy "azért még van ott miből fogyni". Tényleg? Nem mondod.... Na ez szerintem már a tömény rosszindulat/ irigység kategória olyantól aki majdnem akkora mint én voltam, de ő nem tett magáért semmit soha. Amihez alapvetően semmi közöm, és nem szokásom ítélkezni, DE ne szóljon már be annak aki igen. Emellett vannak olyan régen látott ismerőseim akik simán elmentek mellettem az utcán/ volt mikor be kellett mutatkoznom mert nem ismertek fel, ha egy régebben látott rokonunkhoz mentünk a férjemmel.

Tükörkép

Furcsa belenézni a tükörbe, még nem szoktam meg azt amit benne látok. Mivel gyerekkorom óta kövér voltam, kövéren váltam felnőtté, nem tudtam milyen alakom lesz, milyen formájú az arcom, ha nincs rajta csomó súlyfelesleg, ezért érdekes érzés. Gondolom időbe telik mire megszokom.

Hát nagyjából ennyi. Bocsi a kisregényért.

2021. szept. 7. 16:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb a kedvem,több az önbizalmam,több az energiám és végre fel tudok szinte bármilyen ruhát ami megtetszik és ha összejön a baba is végre akkor nem 100 kg leszek mire megszületik
2021. szept. 7. 17:06
 10/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek szívből gratulálok és rohadtul irigy vagyok 😁.

Össze kell kapnom magam,mert közelebb vagyok a 100 kilóhoz sajnos.

2021. szept. 7. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!